Selecteer een pagina

Exclusieve badkamer

Maatwerk en exclusiviteit in hout

Droomt u van een nieuwe badkamer met een exclusieve look? Bij Stijlvol Hout gaat we graag voor u aan de slag! Wij zijn dé specialist in het realiseren van kleine en grote projecten in hout. Als vakmannen en -vrouwen in houtbouw, maken wij niet alleen unieke badkamers, maar ook houten meubels, landelijke keukens en andere woning- en bedrijfsinrichtingen naar uw wensen. Dus of u nu een complete badkamer op maat wilt of de inrichting van uw restaurant wilt vernieuwen: bij Stijlvol Hout leveren we vakwerk, altijd. Met passie voor hout en liefde voor het vak gaan we met uw woonwensen aan het werk. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons van harte welkom met hun custom made wensen. Welke vraag uw ook heeft, we voorzien u graag van advies en realiseren samen met u uw mooiste houten projecten!

Met oog voor detail

Onze roots liggen in de betimmering van schepen. In deze branche is nauwkeurig werken zeer belangrijk. Deze minutieuze manier van werken passen wij ook toe in het maken van uw exclusieve badkamer, sfeervolle slaapkamers en andere diensten en producten. U project wordt door onze vakmensen geheel op maat gemaakt. Van te voren maken we eerst een plan van aanpak. Ieder project is immers uniek. Met uw wensen en visies op zak, komen we tot een ontwerp waar u niet direct aan had gedacht, maar wat toch goed past bij wat u voor ogen heeft. Om ervoor te zorgen dat u het mooiste eindresultaat krijgt, maken we uitsluitend gebruik van de beste houtsoorten en letten we goed op de kwaliteit van de andere materialen die we gebruiken, zoals marmer, glas en graniet.

Onze projecten

Wilt u weten wat we naast badkamers nog meer maken? We kunnen het natuurlijk voor u opsommen, maar onze projecten komen beter tot hun recht als u ze zelf kunt bewonderen! Bekijk onze verschillende projecten en oordeel zelf. We niet voor niets specialist in maatwerk! 

Vakwerk en kwaliteit

Wij willen u graag optimaal van advies kunnen voorzien. Daarom hebben weten we alles over moderne en stijlvolle ontwerpen én zijn we goed op de hoogte over de kwaliteit van de materialen waar we mee werken. Bij elk project dat we doen, willen we de verwachtingen van onze klanten blijven overtreffen. We luisteren hierbij goed naar uw wensen en visies, om vervolgens met een ontwerp te komen waar u niet aan had gedacht, maar toch goed past bij wat u voor ogen heeft. Hierin komt vaak de combinatie tussen een praktisch gebruik en unieke look terug. We kunnen ons goed voorstellen dat lastig is om een keuze te maken met zoveel verschillende soorten materialen en kleuren. Ook dan staan we voor u klaar! 

Contact met Stijlvol Hout

Wilt u ook zo’n exclusieve badkamer? Vol enthousiasme en met oog voor detail en kwaliteit maakt Stijlvol Hout uw woonwensen waar. Ontzorgen vinden we erg belangrijk en daarom nemen we het regelwerk van A tot Z voor u uit handen. U hoeft dus zelf nergens naar om te kijken en kunt zo volop genieten van het eindresultaat!

Enthousiast geworden over ons vakmanschap? Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen en laat ons weten wat de vakmannen van Stijlvol Hout voor u mogen maken!

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord