Selecteer een pagina

Exclusieve keuken

Maatwerk en exclusiviteit in hout

Wilt u graag een nieuwe keuken met exclusieve uitstraling? Bij Stijlvol Hout bent u aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van kleine en grote projecten in hout. Als echte vakmannen en -vrouwen in houtbouw, maken wij unieke houten keukens, meubels en woning- en bedrijfsinrichtingen naar uw wensen. Dus of u nu een landelijke keuken met kookeiland wilt of de complete inrichting van uw restaurant wilt vernieuwen: het team van Stijlvol Hout levert vakwerk! Wij doen het met passie voor hout en liefde voor het vak gaan we voor u aan de slag. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons van harte welkom met hun custom made wensen. Welke vraag uw ook heeft, we voorzien u graag van advies en realiseren samen met u uw mooiste houten woonwensen. 

Met oog voor detail

Onze roots liggen in de betimmering van schepen. Hiervoor is uiterste precisie vereist. Deze minutieuze manier van werken passen wij ook toe in het maken van exclusieve keukens, sfeervolle slaapkamers en andere diensten en producten. Hierdoor krijgt u altijd een product dat onze deskundige mensen geheel op maat en compleet naar uw wens is gemaakt. Omdat elk project uniek is, maken we van te voren altijd een uitgebreid plan van aanpak. Hierin worden al uw wensen verwerkt. Zo zult u er jarenlang plezier aan beleven. Om u te verzekeren van het mooiste eindresultaat, maken we enkel en alleen gebruik van de beste houtsoorten en andere materialen als marmer, glas en graniet. Kortom: kiest u voor een keuken van Stijlvol Hout, dan krijgt u gegarandeerd een product dat volledig bij u past!

Onze keukens

We kunnen u wel over onze projecten vertellen, maar het is nog beter om ze zelf te bekijken! Wilt u graag een exclusieve keuken van oerdegelijke kwaliteit? Wij gaan met plezier aan de slag met uw houten interieur wensen. Wij zijn specialist in maatwerk en elk project wordt speciaal voor u ontworpen. Bekijk onze keukens en oordeel zelf!

Vakwerk en kwaliteit

Wij voorzien u graag van goed advies. Daarom beschikken wij over alle kennis met betrekking tot stijlvolle ontwerpen. Bovendien weten we alles over de kwaliteit van de materialen die we gebruiken. Elke dag proberen we de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Dit doen we door goed naar uw wensen te luisteren en met een ontwerp te komen waar u niet meteen aan had gedacht, maar toch goed bij u aansluit.  Hierbij maken we de combinatie tussen een praktisch gebruik en een unieke look. Dit gaat verder dan een mooie handgreep op uw nachtkastje of een doorvoergat voor uw tv-kabels. Wij snappen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken, zeker aangezien u bij ons kunt kiezen uit veel verschillende soorten materialen. En wat dacht u van al die diverse kleuren? Om u zo makkelijk mogelijk te maken, helpen we u uiteraard graag met uw keuze!

Contact met Stijlvol Hout

Wilt u ook zo’n exclusieve keuken? Wij maken vol enthousiasme en oog voor detail en kwaliteit al uw woonwensen waar. Ontzorgen is hierbij één van onze belangrijkste speerpunten. Logisch dus dat we met plezier uw wensen van A tot Z uitvoeren. Zo hoeft u zelf niets te regelen en kunt u volop genieten van het eindresultaat!

Enthousiast geworden over ons vakmanschap? Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen en laat ons weten wat de vakmannen van Stijlvol Hout voor u mogen maken!

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord