Selecteer een pagina

Exclusieve keukens

Maatwerk en exclusiviteit in hout

Is uw keuken toe aan vernieuwing en heeft u bijzondere wensen hoe het eruit moet komen te zien? Wij van Stijlvol Hout realiseren kleine en grote projecten in hout. Ons team bestaat uit échte vakmensen in houtbouw. U kunt dus niet alleen bij ons terecht voor exclusieve keukens, maar voor het (op maat) laten maken van meubels, complete bad- en slaapkamer interieurs en andere woning- en bedrijfsinrichtingen. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven. Dus of u nu een bijzondere tafel wilt laten maken met marmeren inleg of het interieur van uw restaurant toe is aan een make-over, wij geven u graag advies en maken samen met u uw bijzondere houten woonwensen waar.

Met oog voor detail

Ons deskundige team heeft jarenlange ervaring en bezit over uitzonderlijke nauwkeurigheid. Dit komt doordat onze roots liggen in de betimmering van schepen. Hiervoor is uiterste precisie vereist. Deze manier van werken passen we ook toe wanneer we aan de slag gaan met uw meubels, interieur en exterieur. Elk project is uniek. Daarom maken we voorafgaand aan het project een uitgebreid plan van aanpak. Hierin worden uw wensen zorgvuldig verwerkt. Zo heeft u straks een product waar u oprecht van kunt genieten. Om u te verzekeren van het beste eindresultaat, maken wel uitsluitend gebruik van kwalitatief goede houtsoorten en andere materialen als marmer, glas en graniet. Kortom: kiest u ervoor om exclusieve keukens door Stijvol Hout te laten maken, dan krijgt u gegarandeerd een product dat volledig bij u past en waar u jarenlang plezier aan beleeft!

Onze keukens

Foto’s zeggen meer dan 1000 woorden. Heeft u plannen voor een exclusieve keuken van oerdegelijke kwaliteit? Stijlvol Hout vervult al uw bijzondere houten interieur wensen in een zeer hoge kwaliteit. Maatwerk is onze specialisatie en elk project wordt exclusief voor u ontworpen. Bekijk onze keukens en oordeel zelf!

Vakwerk en kwaliteit

Om u van goed advies te kunnen voorzien, beschikken we over alle kennis van unieke en stijlvolle ontwerpen. Bovendien hebben we veel informatie over de kwaliteit van de materialen die we gebruiken. Bij Stijlvol Hout proberen we u op een positieve manier te verrassen. Dit doen we door goed naar uw wensen te luisteren en zo met een ontwerp te komen waar u in eerste instantie niet aan had gedacht, maar wat toch goed past bij wat u voor ogen heeft. Hierbij combineren we praktisch gebruik en een unieke look. Dit is meer dan alleen een mooie handgreep op uw nachtkastje of een doorvoergat voor uw tv-kabels. Wij begrijpen maar al te goed dat het lastig kan zijn om keuzes te maken met zoveel soorten materialen. U heeft namelijk al de keus uit zo’n 1500 kleuren. Om u wat gemakkelijker te maken, helpen we u uiteraard graag met uw keuze.

Contact met Stijlvol Hout

Wilt u uw keuken vernieuwen? Bij Stijlvol Hout vervaardigen we met liefde voor hout en met oog voor detail en kwaliteit exclusieve keukens. Ontzorgen is hierbij onze grootste drijfveer. Wij voeren dan ook graag al uw wensen van A tot Z uit. Zo wordt al het regelwerk u uit handen genomen en kunt u straks volop genieten van het eindresultaat!

Bent u ook zo’n enthousiast over ons vakmanschap? Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen en laat ons weten wat de vakmannen van Stijlvol Hout voor u mogen realiseren!

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord