Selecteer een pagina
Welkom bij

Stijlvol Hout

Maatwerk en exclusiviteit in hout

Zoekt u een op maat gemaakt houten meubel, een sfeervolle keuken of andere unieke woning- of bedrijfsinrichting die exclusief voor u is gemaakt? Stijlvol Hout uit Urk is specialist in het uitvoeren van grote en kleine projecten in hout. Als meubelmakers en vakmannen in houtbouw, vervaardigen wij uw unieke houten meubels, keukens, woning- en bedrijfsinrichtingen exclusief naar uw wensen. Of u nu op zoek bent naar een nachtkastje dat precies naast uw bed moet passen, een landelijke keuken met kookeiland of de complete inrichting voor uw restaurant: Stijlvol Hout levert vakwerk. Wij doen het graag en kwalitatief goed. Zowel particulieren als bedrijven zijn met hun custom made wensen welkom bij ons.

Met oog voor detail

Stijlvol Hout is gevestigd in Emmeloord (Flevoland). Onze roots liggen in het betimmeren van schepen. Dat is zeer nauwkeurig werk en deze minutieuze manier van vervaardigen, passen wij ook toe in het maken van unieke meubels, sfeervolle keukens en andere exclusieve diensten en producten. U krijgt dus altijd een product dat door de Stijlvol Hout-vakmensen volledig op maat en helemaal naar uw wens is gemaakt. Wij zijn ervan overtuigd dat u er jarenlang plezier aan zult beleven. Neem gerust contact op om uw bijzondere maatwerk wensen te bespreken.

Stijlvol Hout in het kort:

Particulieren kunnen bij Stijlvol Hout terecht voor:

  • Exclusieve meubels en interieurbouw
  • Stijlvolle keukens
  • Robuuste buitenmeubels en bouwwerken
  • Nauwkeurige scheepsbetimmeringen

Zakelijke opdrachtgevers bieden wij:

  • Unieke meubels, interieurbouw en standbouw w
  • Geraffineerde horeca-interieurs / keukens
  • Professionele sauna’s en wellness-interieurs
  • Bijzondere scheepsbetimmeringen

Van een royale tafel met marmeren inleg tot een complete keuken met luxe kookeiland. Stijlvol Hout uit Urk geeft u graag advies en realiseert uw bijzondere, houten woonwensen: exclusief, custom made en op maat.

Over Stijlvol Hout

Nauwkeurig werken

Henk Visscher en Lucas Kapitein zijn de grondleggers van Stijlvol Hout uit Urk (Flevoland). Ze begonnen als zzp’ers, vooral werkzaam in de scheepsbetimmeringen en als meubelmaker. In 2011 startten ze samen Stijlvol Hout. ‘Het betimmeren van schepen is vakwerk. Door de beperkte ruimte in een schip en de beweeglijkheid tijdens de vaart is maatwerk essentieel. Meubels en keukenkastjes moeten exact sluiten en worden daarom ingenieus ontworpen om te voorkomen dat spullen tijdens de vaart door de boot slingeren. Wij hebben deze nauwkeurige en doordachte manier van werken ook doorgevoerd in de andere producten die we maken.’ .

Onzichtbare bevestigingspunten

Elk meubel of project is uniek en bijzonder en wordt vooraf goed doordacht en daarna exact op maat vervaardigd. Bevestigingspunten werken we onzichtbaar weg, waardoor alle aandacht naar het exclusieve ontwerp gaat. Bovendien gebruikt Stijlvol Hout uitsluitend houtsoorten van goede kwaliteit. Ook de andere materialen die Stijlvol Hout verwerkt, zoals marmer, graniet, glas en rvs zijn kwalitatief hoogstaand.

Het team van Stijlvol Hout

In 2018 is Stan Maas mede-eigenaar geworden. Stan werkte al jaren als zzp’er en werd vaak door Stijlvol Hout ingehuurd. Stan houdt zich vooral bezig met meubels en interieurbouw, Henk is verantwoordelijk voor de scheepsbetimmeringen en Lucas is, samen met Erik Bierenbroodspot, vooral gespecialiseerd in de professionele sauna- en wellnessbouw. Het team bestaat inmiddels uit circa 15 fulltimers. Daarnaast werken er gemiddeld 4 tot 5 zzp’ers voor Stijlvol Hout. Bovendien is Stijlvol Hout erkend leerbedrijf. ‘We vinden het belangrijk om onze kennis door te geven, want in de toekomst dreigt een tekort aan goed opgeleide mensen in de bouwsector. Wij helpen graag mee om de jongste generatie het vak van timmerman te leren.‘

Meer informatie aanvragen

Contactverzoek

Stijlvolle jachtbetimmering

Wat Stijlvol Hout voor u kan doen

Diensten

Wanneer u de foto’s van onze projecten (link naar projecten) bekijkt, kan het u niet ontgaan: Stijlvol Hout uit Urk (Flevoland) biedt vakmanschap, exclusiviteit en kwaliteit. U heeft de uitdrukking ‘timmermansoog’ vast weleens gehoord. Iemand met een timmermansoog heeft een goed gevoel voor het schatten van de juiste maat. De vakmannen van Stijlvol Hout hebben ook timmermansogen. Daarnaast pakken wij altijd onze meetinstrumenten erbij om zeker te weten dat wij uw exclusieve meubel of project exact op maat vervaardigen.

Vakwerk en kwaliteit

Naast ons timmermansoog hebben wij veel kennis van een bijzonder en stijlvol ontwerp en weten wij als meubelmakers van Stijlvol Hout alles over de kwalitatief goede materialen die wij gebruiken. Wij luisteren naar uw maatwerk wensen en komen met oplossingen die een praktisch gebruik combineren met een geraffineerd ontwerp en een perfecte uitvoering. Dat gaat verder dan een mooie handgreep of een doorvoergat voor de snoeren in uw tv-kast. Wij luisteren wat u met uw unieke meubel of project voor ogen heeft en komen met oplossingen waar u zelf niet aan zou denken. Ook op het gebied van materiaal geven wij advies waar u wat aan heeft. Bovendien kunt u kiezen uit zo’n 1500 kleuren.

Daag ons uit!

Stijlvol Hout realiseert voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers exclusieve meubels, gezellige keukens, stijlvolle interieurs, opvallende beursstands, robuuste exterieurs en professionele wellnessruimtes. Wij verleggen graag onze grenzen en zijn daardoor continu in ontwikkeling. Dat blijven we in de toekomst ook graag doen. Daag ons dus uit en geef ons opdracht om uw kleine of grote custom made project te realiseren. Met de vakmannen van Stijlvol Hout komt dat altijd goed. Neem contact op om uw uitdagende project aan ons voor te leggen. Wij gaan de uitdaging graag aan!

Exclusief

Speciaal voor u

Maatwerk

Exact op maat gemaakt

Materialen

Van hoogwaardige

Afwerking

Kleur en afwerking naar

Kwaliteit

Van een unieke klasse

Vakmanschap

Met oog voor detail

Een aantal mooie uitdagingen

Projecten Stijlvol Hout

Foto’s zeggen meer dan 1000 woorden. Heeft u plannen voor een exclusief maatwerk meubel, een sfeervolle keuken van oerdegelijke kwaliteit, een wandvullende wasmachinekast of zoekt u een meubelmaker voor unieke standbouw? Stijlvol Hout uit Urk (Flevoland) kan al uw bijzondere houten in- en exterieurwensen vervullen in een zeer hoogstaande kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en ontwerpen elk object exclusief voor u. Wij leveren uitsluitend vakwerk. Klik op de foto’s voor meer afbeeldingen en informatie.

Enthousiast geworden over ons vakmanschap? Neem contact op met Stijlvol Hout en daag ons uit met uw custom made wensen.

TEAM

Maatwerk

Exclusief ontworpen voor u, volledig naar uw wensen

Maatwerk in stijlvol houtwerk

Contact met Stijlvol Hout

Exclusief, op maat en met oog voor detail en kwaliteit: Stijlvol Hout vervaardigt met liefde voor hout unieke stijlvolle meubels, kwalitatief oersterke keukens, exclusieve beursstands, moderne en landelijke interieurs en bijzondere exterieurs. Wij zijn gevestigd op Urk (Flevoland). Onze roots liggen in de scheepsbetimmeringen en meubelmakerij, wat onze nauwkeurige manier van werken en vakmanschap verklaart.

Ontzorgen van ontwerp tot oplevering

U ontzorgen, is onze drijfveer. Met veel plezier voeren wij uw idee of wens uit van A tot Z. Uiteraard denken wij met u mee vanaf het exclusieve ontwerp tot de materiaalkeuze en het vervaardigen. Daarbij nemen wij u al het regelwerk uit handen. Voor het vervaardigen van een tafel of kast is dat niet zo’n klus, maar bij het bouwen en monteren van een complete keuken of een beursstand is dat een ander verhaal. Ook bij dit soort vakwerkprojecten staat Stijlvol Hout zijn mannetje.

Welke uitdaging mogen we voor u realiseren?

Daag ons gerust uit en laat ons weten welk custom made meubel of project de vakmannen van Stijlvol Hout voor u mogen realiseren. Vul hieronder uw gegevens in en geef aan wat u globaal wilt. Wij nemen daarna contact met u op om uw wensen gedetailleerder te bespreken.

Stan Maas

Meubels en Interieur bouw

Stan@stijlvolhout.nl

Tel. 0620463172

Henk Visscher

Jacht- en scheepsbetimmering

Henk@stijlvolhout.nl

Tel. 0651659633

Lucas kapitein

Jacht- en scheepsbetimmering

Lucas@stijlvolhout.nl 

Tel. 0648409606

Een aantal van onze klanten

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord

Kijk ook op onze andere websites:
logo-varen
logo-buiten
logo-wellness