Selecteer een pagina

Hout projecten

Maatwerk en exclusiviteit in hout

Bij Stijlvol Hout hebben we diverse hout projecten. Wij vinden het belangrijk om maatwerk en exclusiviteit te bieden. Wij zijn dé specialist in hout voor kleine en grote projecten. Zo hebben we bijvoorbeeld op maat gemaakte nachtkastjes en complete keukens gerealiseerd. Ons team bestaat uit vakkundige mensen met allen hun expertise. Niet alleen voor particulieren ontwerpen wij, maar ook voor bedrijven maken wij uw bijzondere design graag op maat. 

Met oog voor detail

Bij Stijlvol Hout gaat ons team nauwkeurig aan de slag met hout projecten. Onze roots liggen in de scheepsbouw waarbij gedetailleerd werken een grote en belangrijke rol speelt. Deze minutieuze manier van werken passen wij ook toe op uw design. Dit doen wij uiteraard ook voor onze andere exclusieve diensten of producten waar u voor kiest. Om u het best eindresultaat te garanderen, maken wij uitsluitend gebruik van kwalitatieve producten, zoals hout, maar ook marmer, glas en graniet. Voor ons is elke vraag uniek, daarom stellen we een plan van aanpak op waarin al uw wensen genoteerd staan. 

Vakwerk en kwaliteit

Bij Stijlvol Hout zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste unieke ontwerpen. Onze vakmensen hebben hier kennis van om u zo goed mogelijk advies te kunnen geven. Ook zijn we goed op de hoogte over de kwaliteit van de producten die worden gebruikt bij onze hout projecten voor uw interieur en exterieur. Wij hechten veel waarde aan het nastreven van uw wensen en behoeften. We proberen daarom altijd een ontwerp te maken, waar u niet aan gedacht had, maar toch wel mooi kan uitpakken en waar u mee verrast wordt. Onze producten zijn altijd een combinatie van gebruiksgemak en een uniek ontwerp. Tegenwoordig zijn er vele soorten materialen en kleuren waar uit gekozen kan worden. Onze vakmannen staan klaar voor u om u hierbij te adviseren. Wij hebben bijvoorbeeld al 1500 kleuren waaruit gekozen kan worden. 

Contact met Stijlvol Hout

Wilt u ook graag hout projecten in uw interieur of exterieur? Wij voeren met plezier een uniek ontwerp voor u uit en passen dit toe op uw meubels. Wilt u graag meer weten over hout projecten of bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via onderstaand formulier en laat weten waarmee wij u van dienst kunnen zijn! 

 

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord