Selecteer een pagina

Houten interieur

Maatwerk en exclusiviteit in hout

Wilt u een volledig houten interieur? Bij Stijlvol Hout bent u aan het juiste adres! Wij zij namelijk dé specialist in hout. Of het nu gaat om een klein project of een grotere klus, geen vraag is ons te gek. Het team van Stijlvol Hout bestaat uit echte professionals en dat is ook wel terug te zien in ons werk. Wij verwaardigen uw unieke houten interieur exclusief naar uw wensen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een nachtkastje dat precies naast uw bed moet passen? Of bent u op zoek naar een bedrijf dat de complete inrichting van uw restaurant voor zijn rekening kan nemen? Wij maken custom made meubels, keukens, badkamers en interieurs voor zowel particulieren as bedrijven. Door goed te luisteren naar uw wensen, maken wij uw bijzondere houten woonwensen waar.

Met oog voor detail

Onze roots liggen in het betimmeren van schepen. Dit is zeer nauwkeurig werk. Door deze manier van werken toe te passen bij het maken van uw houten interieur, meubels, keuken en badkamers, bent u verzekerd van een product dat volledig naar uw wens is gemaakt. Om het mooiste eindresultaat af te leveren, maken we enkel en alleen gebruik van kwalitatief goede hout soorten, evenals de andere materialen waar we mee werken. Elk project is uniek. Om uw wensen zo goed mogelijk door te voeren in het product, maken we voorafgaand aan het project altijd een gedetailleerd plan van aanpak. Wij zijn er van overtuigd dat u op deze manier nog jarenlang plezier kunt beleven van uw interieurinrichring. 

Vakwerk en kwaliteit

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben we vele kennis in huis van uniek en stijlvolle ontwerpen. Bovendien zijn we goed op de hoogte van de kwaliteit van de materialen die we gebruiken bij het vervaardigen van uw meubels, interieur en exterieur. Door met u in gesprek te gaan over wat u precies wil en hierin door te vragen, komen we met ontwerpen waar u in eerste instantie niet aan had gedacht maar die toch goed passen bij wat u voor ogen had. Praktisch gebruik en een exclusief design worden hierbij gecombineerd. We kunnen ons voorstellen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken in materialen. Zo heeft u bijvoorbeeld al keuze uit maar liefst 1500 kleuren. We voorzien u dan ook graag van advies. 

Contact met Stijlvol Hout

Heeft u al helemaal voor ogen hoe uw houten interieur eruit moet komen zien? Stijlvol Hout helpt u graag bij uw project. Ontzorgen is onze grootste drijfveer. Daarom voeren wij met plezier al uw wensen van A tot Z uit. U hoeft verder nergens naar om te kijken en kunt zo optimaal genieten van het eindresultaat!

Wilt u weten wat Stijlvol Hout voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en laat weten waarmee wij u van dienst kunnen zijn!

 

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord