Selecteer een pagina

Houten meubels laten maken

Maatwerk en exclusiviteit in hout

Wilt u graag houten meubels laten maken en bent u op zoek naar een bedrijf die dat op maat voor u maakt? Stijlvol Hout is dé specialist in kleine en grote projecten in hout. Ons team bestaat uit vakmensen in houtbouw. Niet alleen kunt u bij ons houten meubels laten maken, maar ook exclusieve badkamers en keukens en andere woning- en bedrijfsinrichtingen. Wilt u houten meubels voor uw kantoor, woning of restaurant? U kunt het zo gek niet bedenken, maar bij Stijlvol Hout is het allemaal mogelijk. Wij geven u graag zo goed mogelijk advies en proberen al uw houten woonwensen te vervullen. 

Met oog voor detail

De meubelmakers van Stijlvol Hout hebben al jarenlange ervaring met het ontwerpen van houten meubels. Met hun deskundigheid hebben ze oog voor detail en werken ze uiterst nauwkeurig. Dit wordt altijd toegepast op het ontwerp van elke meubel, interieur en exterieur. Wij maken uitsluitend gebruik van kwalitatief houtsoorten, zodat u verzekerd bent van het mooiste eindresultaat. Naast hout, werken wij ook met graniet, glas, roestvrijstaal en marmer en zorgen we ervoor dat alleen het beste materiaal wordt aangeschaft. Elk project is uniek en elke klant heeft zijn of haar eigen wensen. Om uw ideeën te realiseren stellen we voorafgaand een plan van aanpak op waarin al uw wensen zijn verwerkt. Wij zorgen dat het houten product zo is ontworpen dat het aansluit bij uw design. U kunt dan jarenlang met plezier genieten van uw eigen aanschaf. 

Vakwerk en kwaliteit

Om uw houten meubels zo kwalitatief mogelijk te maken verdiept Stijlvol Hout zich in de laatste nieuwtjes met betrekking tot interieur. Wij zijn altijd op de hoogte over de kwaliteit van materialen die we gebruiken. Met de ruime kennis die we hebben en stijlvolle ontwerpen, zorgen wij ervoor dat we houten producten naar uw wens maken. Wij proberen altijd out of the box te denken zodat we u kunnen verrassen. De combinatie praktisch met een exclusief design is waar we naar streven. Wij geven u altijd ruime keuze, zoals onze 1500 kleurenpalet. 

Contact met Stijlvol Hout

Wilt u houten meubels laten maken dan zorgen wij voor een kwalitatief product met het beste resultaat. Met liefde voor hout willen wij onze klanten het beste bieden. Leun achterover en laat ons al het werk doen.  U kunt straks optimaal genieten van het eindresultaat. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen en laat weten wat ons team voor u mag realiseren!

 

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord