Selecteer een pagina

Houten meubels op maat

Maatwerk en exclusiviteit in hout

Zoekt u een bedrijf dat houten meubels op maat maakt? Stijlvol Hout uit Urk is dé specialist in het realiseren van kleine en grote projecten in hout. Wij zijn echte vakmensen in houtbouw. U kunt bij ons dan ook niet alleen terecht voor op maat gemaakte meubels, maar ook voor exclusieve keukens, sfeervolle badkamers en andere diverse woning- en bedrijfsinrichtingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een unieke tafel met marmeren inleg? Of een moderne keuken met kookeiland? Wij voorzien u graag van advies én maken uw bijzondere houten woonwensen waar. 

Met oog voor detail

De vakkundige meubelmakers van Stijlvol Hout zijn zeer deskundig en hebben jarenlange ervaring wat betreft het aanbrengen van details. Niet zo gek, aangezien onze roots liggen bij de betimmering van schepen. Dit vereist immers uiterste nauwkeurigheid. Deze manier van werken passen wij ook toe op uw meubels, interieur en exterieur. Hierdoor bent u altijd verzekerd van het mooiste eindresultaat. Om dit te waarborgen, maken wij uitsluitend gebruik van kwalitatief goede houtsoorten. Ook van de andere materialen waar wij mee werken, zoals marmer, graniet, glas en roestvrijstaal, kunnen we u garanderen dat we alleen het beste van het beste gebruiken. Omdat elk project uniek is, maken we voorafgaand een gedetailleerd plan van aanpak waarin uw wensen zijn verwerkt. Zo krijgt u een product dat volledig bij u past en waar u jarenlang plezier aan beleeft. 

Vakwerk en kwaliteit

Stijlvol Hout heeft ruime kennis in huis van unieke en stijlvolle ontwerpen. Daarnaast zijn we uitermate goed op de hoogte over de kwaliteit van de materialen die we gebruiken. Door goed te luisteren naar wat uw wensen zijn, komen we met ontwerpen waar u in eerste instantie niet aan had gedacht, maar toch passen bij wat u voor ogen had. Op deze manier kunnen we eenvoudig een praktisch gebruik met een exclusief design combineren. Bovendien voorzien we u graag van advies wat betreft onze materialen. U heeft bijvoorbeeld al de keus uit maar liefst 1500 kleuren. 

Contact met Stijlvol Hout

Kiest u voor onze houten meubels op maat, dan krijgt u een kwalitatief goed product, met oog voor detail en liefde voor hout gemaakt. Wij hechten veel waarde aan het ontzorgen van onze klanten. Wij nemen al het regelwerk voor u uit handen, zodat u straks optimaal kunt genieten van het eindresultaat. Daarom voeren wij met veel plezier en enthousiasme uw wensen van A tot Z uit.

Wilt u het vakmanschap van Stijlvol Hout zelf ervaren? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen en laat weten wat ons team voor u mag realiseren!

 

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord