Selecteer een pagina

Houten meubels

Maatwerk en exclusiviteit in hout

Wilt u uw interieur verrijken met houten meubels? Stijlvol Hout is dé specialist in hout. Hoe klein of groot uw project ook is, voor ons is geen vraag te gek. Het team van Stijlvol Hout bestaat uit deskundige vakmensen met een achtergrond in houtbouw. Wist u dat u bij ons voor veel meer terecht kun dan alleen houten meubels? Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een nachtkastje dat precies naast uw bed moet passen? Of wilt u een complete inrichting voor uw restaurant? Wij regelen de custom made wensen van zowel particulieren als bedrijven. Hierbij voorzien we u graag van advies, zodat we uw bijzondere houten woonwensen waar kunnen maken. 

Met oog voor detail

De roots van onze deskundige meubelmakers liggen in het betimmeren van schepen. Hier komt veel nauwkeurigheid bij kijken. Deze minutieuze manier van werken passen wij ook toe in het maken van uw houten meubels, interieurinrichting en andere exclusieve diensten en producten. Kiest u voor Stijlvol Hout, dan bent u verzekerd van het beste mogelijke eindresultaat. We maken dan ook enkel en alleen gebruik van kwalitatief goede houtsoorten, maar ook de andere materialen waar we mee werken zijn kwalitatief hoogstaand. Elk project is anders en we willen zo goed mogelijk uw wensen doorvoeren in het product. Daarom maken we van te voren altijd een gedetailleerd plan van aanpak, zodat u van het eindresultaat nog jarenlang plezier kunt beleven

Vakwerk en kwaliteit

Bij Stijlvol Hout hebben we veel kennis in huis van unieke en stijlvolle ontwerpen. Ook zijn we goed op de hoogte over de kwaliteit van de materialen die inzetten bij het maken van uw meubels, interieur en exterieur. Wij vinden het van belang om goed te luisteren wat u precies wil en hier ook over door te vragen. Uiteindelijk komen we met ontwerpen waar u in eerste instantie niet aan had gedacht, maar toch goed passen bij wat u voor ogen had. Hierbij combineren we een praktisch gebruik met een exclusief design. Verder geven we u graag advies over onze materialen. U heeft bijvoorbeeld al keuze uit maar liefst 1500 kleuren. 

Contact met Stijlvol Hout

Wilt u ook kwalitatieve houten meubels, met oog voor detail en liefde voor hout vervaardigd? Wij helpen u graag bij uw project. Hierbij is ontzorgen onze grootste drijfveer. We voeren dan ook met plezier uw wensen van A tot Z uit. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar en kunt u optimaal genieten van het eindresultaat.

Benieuwd wat Stijlvol Hout voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en laat weten waarmee wij u van dienst kunnen zijn!

 

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord