Selecteer een pagina

Houten sauna

Maatwerk en exclusiviteit in hout

Bent u op zoek naar een houten sauna? Stijlvol Hout levert maatwerk in diverse soorten hout producten. Wij kunnen een sauna op maat voor u maken, zodat dit aansluit op uw wensen. Van exclusieve badkamers tot sauna’s en bedrijfsinrichtingen, alles wordt naar wens ontwerpen. Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren van vakwerk. Zowel voor particulieren als bedrijven. Wij hebben verschillende sauna’s mogen ontwerpen en plaatsen. U kunt kiezen uit verschillende soorten sauna’s. Bijvoorbeeld zonder licht, met geluid, een sauna met een thema of sauna’s van robuust Kelo-hout.  

Met oog voor detail

Bij Stijlvol Hout hebben we echte vakmensen in dienst. Al jarenlang werken we gedetailleerd aan alle projecten. Dit komt doordat onze roots in de betimmering van schepen ligt. Precisiewerk is hier van belang, dus passen we dit ook toe op het maken van sauna’s of andere meubels. Elk project is uniek en wordt evenveel aandacht aan besteedt. Wij zorgen ervoor dat we altijd van te voren een plan van aanpak maken waarin uw wensen verwerkt zijn. Voor onze producten maken we uitsluitend gebruik van het beste materiaal. Op deze manier kunnen we de kwaliteit waarborgen. Niet alleen het hout is van goede kwaliteit, maar ook ander materiaal waar wij gebruik van maken, zoals marmer, glas en graniet. Geniet jarenlang van een prachtig eindresultaat!

Onze projecten

Wij hebben al vele projecten afgerond. Zowel kleine als grote projecten. Elk project is anders en iedereen heeft zijn of haar wensen voor het bouwen van een sauna. Bent u benieuwd waar wij ons mee bezighouden? Voor al uw wellness ideeën kunt u het best een kijkje nemen op Stijlvol Wellness.

Vakwerk en kwaliteit

Het maakt niet uit aan wat voor project wij werken, wij adviseren altijd optimaal. Ons team beschikt over de kennis in stijlvolle ontwerpen en is op de hoogte van alle materialen die gebruikt worden. Wij willen altijd de verwachtingen van de klant overtreffen. Wij maken een ontwerp waar u wellicht niet aan gedacht heeft, maar toch uitstekend bij u past. Voor een houten sauna maken wij een 3D ontwerp, zodat u goed voor ogen heeft wat u kan verwachten. Op deze manier heeft u een nog realistischer beeld hoe het straks er mogelijk uit komt te zien. Wij denken graag met u mee in details en helpen u kiezen uit materialen en kleuren.

Contact met Stijlvol Hout

Ontspan heerlijk in uw eigen huis met een houten sauna. Ons team ontwerpt met liefde voor u een sauna met oog voor detail. Wij hechten veel waarde aan ontzorgen. Het regelwerk kunt u aan ons overlaten. Het enige wat u moet doen is uw wensen doorgeven. Wij voeren alles zelf uit, zodat u uiteindelijk kan genieten van een mooi eindresultaat! 

Ben u enthousiast geworden en wilt u ook graag een houten sauna thuis? Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen en laat ons weten wat Stijlvol Hout voor u mag betekenen! 

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord