Selecteer een pagina

Interieur op maat

Maatwerk en exclusiviteit in hout

Wilt u uw interieur volledig op maat laten maken? Dat kan bij Stijlvol Hout! Wij zijn dé specialist in het verwezenlijken van uw kleine en grote projecten in hout. Ons team bestaat uit echte vakmensen in houtbouw, met passie voor het vak. U kunt bij ons voor van alles terecht. Geen vraag is te gek. Wij maken voor u op maat gemaakte meubels, exclusieve keukens, sfeervolle badkamers en andere verschillende woning- en bedrijfsinrichtingen. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven. Of u nu op zoek bent nar een unieke tafel met marmeren inleg, een moderne keuken met kookeiland of wasmachinekasten, wij geven u graag advies én maken uw bijzondere woonwensen waar. 

Met oog voor detail

Het team van Stijlvol Hout is zeer deskundig en hebben inmiddels behoorlijk wat ervaring als het gaat om gedetailleerd werken. Niet zo gek. Wist je namelijk dat onze roots liggen bij de betimmering van schepen? Dit vereist uiterste nauwkeurigheid. Om u te verzekeren van het mooiste eindresultaat, passen wij deze manier van werken ook toe op uw meubels, interieur en exterieur. Wij vinden het belangrijk om uitsluitend te werken met kwalitatief goede houtsoorten. Naast hout, maken we ook regelmatig gebruik van materialen als marmer, graniet, glas en roestvrijstaal. Vanzelfsprekend zijn ook deze materialen van uitstekende kwaliteit. Elk project is uniek. Precies daarom maken we voordat we aan de slag gaan een uitgebreid plan van aanpak. Hierin verwerken we al uw wensen. Zo heeft u straks een interieur dat volledig bij u past en waar u nog jarenlang plezier van heeft. 

Vakwerk en kwaliteit

Om u optimaal van advies te kunnen voorzien, heeft het team van Stijlvol Hout ruime kennis van unieke en stijlvolle ontwerpen. Ook zijn we goed op de hoogte over de kwaliteit van de materialen die we gebruiken. Voor we met een project beginnen, gaan we met u in gesprek en kunt u uw wensen kenbaar maken. Door goed naar u te luisteren, kunnen we een ontwerp vormgeven waar u in eerste instantie niet aan had gedacht, maar wat toch goed past bij wat u voor ogen heeft. Hierbij streven we ernaar om praktisch gebruik met een exclusief design te combineren. Zo ervaart u tegelijkertijd gebruiksgemak en een unieke look. Verder voorzien u graag van advies over onze materialen. U heeft bijvoorbeeld al keus uit 1500 kleuren. 

Contact met Stijlvol Hout

Wilt u uw interieur op maat laten maken, met oog voor detail en liefde voor hout? Bij Stijlvol Hout zit u goed. Ontzorgen is onze grootste drijfveer. Wij nemen dan ook met plezier al het regelwerk voor u uit handen en voeren met enthousiasme uw wensen van A tot Z uit. Zo kunt u straks optimaal genieten van het eindresultaat.

Het vakmanschap van Stijlvol Hout zelf ervaren? Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen en laat weten wat ons team voor u mag realiseren!

 

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord