Selecteer een pagina

Interieur van hout

Maatwerk en exclusiviteit in hout

U wilt graag een interieur van hout en bent op zoek naar een bedrijf dat uw wens kan verwezenlijken. Bij Stijlvol Hout bent u aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in hout. Of u nu een kleine project heeft, zoals een op maat gemaakt meubel of een grote klus waarbij u het complete interieur van uw keuken of badkamer wilt vernieuwen, ons team bestaande uit vakkundige vakmensen staat voor u klaar. Wat uw vraag ook is – een nachtkastje dat precies naast uw bed moet passen of de complete inrichting voor uw restaurant – wij vervaardigen de custom made wensen van zowel particulieren als bedrijven en maken zo uw bijzondere houten woonwensen waar!

Met oog voor detail

Onze roots liggen in de scheepsbouw. Bij dit soort werk komt veel nauwkeurigheid kijken. Om uw houten interieur zo mooi mogelijk te maken, passen wij deze minutieuze manier van werken hier ook toe. Dit geldt uiteraard ook als u op maat gemaakte meubels of één van onze andere exclusieve diensten of producten wilt. Bij Stijlvol Hout bent u verzekerd van het beste mogelijke eindresultaat. Om dit te bewerkstelligen, maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief goede houtsoorten, evenals de andere materialen waar we regelmatig gebruik van maken, zoals marmer, graniet en glas. Elke vraag is uniek. Daarom wordt er van te voren door ons altijd een gedetailleerd plan van aanpak gemaakt. Op deze manier kunt u nog jarenlang plezier beleven van uw interieur.

Vakwerk en kwaliteit

Om u goed van advies te kunnen voorzien, hebben onze vakmensen veel kennis van unieke en stijlvolle ontwerpen. Daarbij komt dat we goed op de hoogte zijn over de kwaliteit die bij onze projecten worden ingezet bij het maken van meubels, interieur en exterieur. Wij hechten veel belang aan het vooropstellen van uw wensen en behoefte wat betreft het product. Op basis van de informatie die u ons geeft, komen wij met een ontwerp waar u wellicht in eerste instantie niet aan had gedacht, maar dat toch past bij wat u wilt. Hierbij maken we de combinatie tussen gebruiksgemak en een uniek design. Met zoveel soorten materialen en zoveel mogelijke ontwerpen, kunnen we ons goed voorstellen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken. Zo hebben we bijvoorbeeld al 1500 kleuren waar u uit kan kiezen. Ook op dit vlak geven we u graag advies. 

Contact met Stijlvol Hout

Ziet u een interieur van hout wel zitten? Stijlvol Hout helpt u graag met uw project. Hierbij hechten we veel waarde aan ontzorgen. Het project moet voor u zo soepel mogelijk verlopen. Daarom voeren we met plezier uw wensen van A tot Z uit. Zo hoeft u er zelf niet naar om te kijken en kunt u straks optimaal genieten van het eindresultaat!

Wilt u weten wat Stijlvol Hout voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en laat weten waarmee wij u van dienst kunnen zijn!

 

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord