Selecteer een pagina

Interieurbouw

Modern en warm resultaat

Is het tijd voor nieuw interieurbouw voor uw woning, kantoor of restaurant? Stijlvol Hout kan u voorzien van het juiste ontwerp voor kleine en grote projecten. Wij zijn gespecialiseerd in kleine aanpassingen, maar ook complete vernieuwingen. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat elk project de juiste aandacht krijgt die nodig is. Of u nu het interieur van uw kapperszaak wilt vernieuwen, een marmeren kookeiland of sfeervolle slaapkamers, wij leveren het vakwerk. Wij voorzien interieurbouw voor zowel particulieren als bedrijven. Door onze deskundigheid leveren wij een modern en warm resultaat. 

Met oog voor detail

Door onze jarenlange ervaring werken wij uiterst nauwkeurig. Onze roots liggen in de betimmering van schepen, waardoor precisie werk altijd van pas komt. Op deze manier werken wij ook voor uw interieurbouw. Alle projecten worden eigenhandig en uniek aangepakt. We zorgen ervoor dat we van te voren een plan van aanpak opstellen waarin uw wensen staan. Uw design passen we toe op het gewenste product dat volledig op maat is gemaakt. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat. Stijlvol Hout maakt uitsluitend gebruik van kwalitatief goede houtsoorten en andere materialen, zoals marmer, glas en graniet. Zo geniet u jarenlang plezier aan uw nieuwe interieurbouw. 

Onze projecten

Bent u benieuwd naar wat wij zoal maken? Wij laten u graag onze afgeronde projecten zien. Wilt u uw interieurbouw voorzien van goede kwaliteit, dan gaat Stijlvol Hout met veel plezier aan de slag. Bekijk wat we onder andere met interieurbouw kunnen doen en oordeel zelf!

Vakwerk en kwaliteit

Wij willen u zo goed mogelijk voorzien van het juiste advies. Wij zijn daarom altijd op de hoogte van de meeste recente nieuwtjes omtrent interieur en stijlvolle ontwerpen. Ook beschikken we over informatie van de materialen die wij gebruiken. Door out of the box te denken proberen we de klantverwachting te overtreffen. Wij luisteren naar uw wensen en zetten een ontwerp neer dat daar het best bij past. Wij streven altijd naar een zo praktisch mogelijk ontwerp in combinatie met een prachtige en unieke look. Om uw keuze zo uitgebreid mogelijk te maken, hebben wij veel diverse materialen en maar liefst 1500 kleuren. Soms is het lastig om hieruit een keuze te maken, maar met onze hulp kiest u altijd voor het beste! 

Contact met Stijlvol Hout

Bent u klaar voor een interieurbouw? Wij van Stijlvol Hout staan te popelen om met liefde te beginnen! Met een specialisatie in hout, oog voor details en kwaliteit voorzien wij u van het mooiste resultaat. 
Een van onze waarden is ontzorgen. Wij nemen alles voor u uit handen en vervullen uw wensen in hoeverre dat nodig is. Het enige wat u dan mag doen is genieten van het eindresultaat! 

Benieuwd naar onze passie en vakmanschap? Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen en laat ons weten waar de vakmensen van Stijlvol Hout u van dienst mogen zijn!

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord