Selecteer een pagina

Interieurinrichting

Maatwerk en exclusiviteit in hout

Is uw woning, kapsalon of restaurant toe aan een nieuw interieur? Bij Stijlvol Hout zit u goed! Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van kleine en grote projecten in hout. Bij ons kunt u terecht wanneer u uw interieurinrichting compleet wilt vernieuwen. Onze deskundige vakmannen en -vrouwen maken zonder probleem bijzondere houten keukens, sfeervolle bad- en slaapkamers en andere woning- en bedrijfsinrichtingen. Dit doen we volledig naar uw wens. Of u nu graag het interieur van uw horecagelegenheid wilt vernieuwen of een moderne wasmachinekast wilt: bij Stijlvol Hout leveren we vakwerk! Wij doen dit alles voor particulieren en bedrijven. Wat voor project u ook voor ogen heeft, wij voorzien u van advies en maken graag uw houten custom made wensen waar.

Met oog voor detail

Ons team heeft jarenlange ervaring en is dol op nauwkeurigheid. Dit komt doordat onze roots liggen in de betimmering van schepen. Precisie werk is hierbij zeer belangrijk. Deze manier van werken passen wij ook toe bij het maken van uw keuken, badkamer, bedrijfsinrichting en meer. Alle projecten zijn uniek. Daarom maken we van te voren een uitgebreid plan van aanpak waarin uw wensen zijn verwerkt. Zo krijgt u altijd een product dat volledig op maat en naar uw wens is gemaakt. Om u het mooiste eindresultaat te kunnen verzekerd, maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief goede houtsoorten en andere goede materialen als marmer, glas en graniet. Op deze manier kunt u nog jaren plezier beleven aan uw nieuwe interieurinrichting!

Onze projecten

We kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar wat we dan zoal maken. In plaats van dat we het u vertellen, kunt u het beter zelf bekijken! Wilt u een mooie inrichting van uw interieur van goede kwaliteit, dan gaan we met plezier voor u aan de slag. We zijn gespecialiseerd in maatwerk en dat is te zien. Bekijk wat we met een interieurinrichting kunnen doen en oordeel zelf!

Vakwerk en kwaliteit

Om u zo goed mogelijk van advies te kunnen voorzien, weten wij alles over unieke en stijlvolle ontwerpen. Daarnaast beschikken we over informatie van de materialen die we gebruiken. We overtreffen graag de verwachtingen van onze klanten. Dit doen we door out of the box te denken. We luisteren goed naar uw wensen en komen vervolgens met een ontwerp waar u niet direct aan had gedacht, maar toch goed bij u aansluit. De combinatie tussen een praktisch gebruik en een unieke look is hierbij goed zichtbaar. Dit gaat verder dan slechts een mooie handgreep of een doorvoergat voor uw kabels. Met veel diverse soorten materialen en maar liefst zo’n 1500 kleuren, kunnen we goed snappen dat het lastig is om een keuze te maken. We helpen u hier dan ook graag bij! 

Contact met Stijlvol Hout

Ziet u een vernieuwde interieurinrichting wel zitten? Wij van Stijlvol Hout regelen het graag voor u. Met liefde voor hout en oog voor detail en kwaliteit realiseren we al uw woonwensen. Één van onze speerpunten is ontzorgen. Wij nemen het regelwerk voor u uit handen en voeren uw wensen van A tot Z uit. Zo hoeft u zelf nergens naar om te kijken en is uw enige taak om volop te genieten van het eindresultaat!

Benieuwd geworden naar ons vakmanschap? Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen en laat ons weten wat de vakmensen van Stijlvol Hout voor u mogen doen!

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord