Selecteer een pagina

Keuken op maat

Maatwerk en exclusiviteit in hout

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een keuken op maat kan maken? Bij Stijlvol Hout bent u aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in het vervaardigen van kleine en grote projecten in hout. Onze ervaren vakmannen en -vrouwen in houtbouw maken zonder problemen unieke houten keukens, sfeervolle slaapkamers en andere woning- en bedrijfsinrichtingen volledig naar uw wens. Dus of u nu een nachtkastje wilt hebben dat precies naar uw bed past, op zoek bent naar een unieke tafel met marmeren inleg of het interieur van uw restaurant compleet wilt vernieuwen: bij Stijlvol Hout leveren we vakwerk! Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons meer dan welkom met hun custom made wensen. Wat voor project u ook voor ogen heeft, wij voorzien u van advies en maken uw bijzondere houten woonwensen waar. 

Met oog voor detail

Ons ervaren team is een kei in precisiewerk. Dit komt doordat onze roots in het betimmeren van schepen ligt. Het is hierbij belangrijk om heel nauwkeurig te werk te gaan. Deze manier van werken passen we ook toe bij het maken van keukens, slaapkamers en andere diensten en producten. Zo krijgt u altijd een product dat voor u geheel op maat en naar uw wens is gemaakt. Elk project is anders. Om die reden maken we voorafgaand aan het project altijd een uitgebreid plan van aanpak met al uw wensen. We zorgen ervoor dat u het mooiste eindresultaat krijgt door uitsluitend gebruik te maken van de allerbeste houtsoorten en andere materialen als marmer, glas en graniet. Kortom: kiest u voor een keuken van Stijlvol Hout, dan krijgt u gegarandeerd een product dat volledig bij u past en waar u jarenlang plezier aan zult beleven! 

Onze keukens

Waarschijnlijk wordt u al enthousiast wanneer we over onze projecten vertellen, maar het is nóg beter om het zelf te aanschouwen. Als u op zoek bent naar een keuken van perfecte kwaliteit, gaan wij met plezier aan de slag met uw interieur wensen. We zijn gespecialiseerd in maatwerk en dat is te zien. Bekijk hoe zo’n keuken op maat eruit ziet en oordeel zelf!

Vakwerk en kwaliteit

We hebben alle kennis in huis over unieke en stijlvolle ontwerpen. Daarnaast zijn we ook helemaal op de hoogte wat betreft de kwaliteit van de materialen die we gebruiken. Zo kunnen we u optimaal van advies voorzien. Elke dag proberen we de verwachtingen van u als klant te overtreffen. Dit doen we door grondig te luisteren naar uw wensen en deze te vertalen in een ontwerp waar u in eerste instantie niet aan had gedacht, maar toch perfect bij u aansluit. We gaan hierbij voor de combinatie tussen een praktisch gebruik en een unieke look. Dit is meer dan alleen een mooie handgreep op uw kastjes of een doorvoergat voor uw kabels. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om een keuze te maken uit onze materialen en maar liefst 1500 kleuren. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, helpen we u natuurlijk graag met uw keuze!

Contact met Stijlvol Hout

Wilt u een keuken op maat? Bij Stijlvol Hout kunnen we dat voor u in orde maken. Met liefde voor hout en oog voor detail en kwaliteit realiseren we al uw woonwensen. We hechten hierbij veel waarde aan ontzorgen. We nemen met alle plezier het regelwerk voor u uit handen en voeren uw wensen van A tot Z uit. U hoeft zelf nergens naar om te kijken en kunt zo volop genieten van het eindresultaat!

Bent u enthousiast geworden over ons vakmanschap? Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen en laat ons weten wat de vakmensen van Stijlvol Hout voor u mogen maken!

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord