Selecteer een pagina

Landelijke meubels

Maatwerk en exclusiviteit in hout

Wilt u graag meubels met een landelijke uitstraling? Bij Stijlvol Hout bent u aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in hout. Zowel kleine als grote projecten, ons team staat voor u klaar. Onze ervaren vakmensen vervaardigen zonder probleem bijzondere (op maat gemaakte) houten meubels en andere woning- en bedrijfsinrichtingen naar uw wensen. Of u nu op zoek bent naar een nachtkastje dat precies naast uw bed past, een unieke tafel met marmeren inleg of een nieuwe interieurinrichting voor uw horecagelegenheid: bij Stijlvol Hout leveren we vakwerk! Dit doen we zowel voor particulieren als bedrijven. Wat uw vraag ook is, wij voorzien u van advies en maken graag uw houten custom made wensen waar.

Met oog voor detail

Onze roots liggen in de betimmering van schepen. Bij dit werk is uiterste precisie vereist. Deze minutieuze manier van werken passen we ook toe bij het maken van uw landelijke meubels. Zo krijgt u een product wat volledig op maat is gemaakt en perfect bij u past. Elk project is anders. We vinden het dan ook belangrijk om voorafgaand een plan van aanpak te maken waarin al uw wensen zijn verwerkt. Om u het mooiste eindresultaat te bezorgen, maken we enkel en alleen gebruik van de beste houtsoorten en kijken we ook goed naar de kwaliteit van de andere materialen die we gebruiken zoals marmer, glas en graniet. Op deze manier kunt u nog jarenlang plezier beleven aan uw meubels! 

Onze projecten

Nu vraagt u zich waarschijnlijk af wat wij dan vooral maken. Dit kunnen we u wel vertellen, maar het is beter als u het zelf kunt bewonderen! Meubels met een landelijke look, badkamermeubels, wasmachinekasten, we doen het allemaal. We zijn gespecialiseerd in maatwerk en dat is te zien. Bekijk onze projecten en oordeel zelf!

Vakwerk en kwaliteit

We willen u graag goed kunnen adviseren. Daarom weten we alles over unieke en stijlvolle ontwerpen en hebben we alle kennis in huis over de materialen waarvan we gebruikmaken. In ons werk proberen we altijd de verwachtingen van u als klant te overtreffen. Dit doen we onder meer door grondig naar uw wensen te luisteren en dit te vertalen naar een ontwerp waar u in eerste instantie niet aan had gedacht, maar toch goed aansluit bij wat u voor ogen heeft. We maken hierbij de combinatie tussen een praktisch gebruiken en een bijzondere uitstraling. Dit is meer dan alleen een mooie handgreep op uw kastje of een doorvoergat voor uw kabels. U heeft bij ons ontzettend veel keus. We hebben bijvoorbeeld al maar liefst zo’n 1500 kleuren waar u uit kunt kiezen. Uiteraard helpen we u graag bij het maken van uw keuze! 

Contact met Stijlvol Hout

Passen landelijke meubels uitstekend bij uw interieur? Bij Stijlvol Hout regelen we het graag voor u. Met liefde voor hout en oog voor detail en kwaliteit maken we al houten uw woonwensen waar. Hierbij vinden we ontzorgen erg belangrijk. Daarom nemen wij het regelwerk voor u uit handen en voeren uw wensen van A tot Z uit. U hoeft u nergens druk om te maken en kunt zo optimaal genieten van het eindresultaat!

Benieuwd geworden naar ons vakmanschap? Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen en laat ons weten wat Stijlvol Hout voor u mag betekenen!

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord