Selecteer een pagina

Maatwerk houten meubels

Maatwerk voor uw houten meubels

Het is wel eens zo dat u liever houten meubels heeft gemaakt naar uw wens. Bij Stijlvol Hout bieden we maatwerk in houten meubels aan. Wij zijn de expert in het ontwerpen en maken van uw gewenste meubel. Voor kleinere, maar ook grotere projecten hebben wij vele designs gedaan. Niet alleen bieden we maatwerk in houten meubels aan voor uw interieur als particulier, maar ook voor bedrijven. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe inrichting nodig voor uw kapperszaak of restaurant? Onze vakmensen staan graag voor u klaar om iets unieks te ontwerpen. Wij regelen de custos wensen van iedereen en voorzien u graag van advies.

Nauwkeurig en gedetailleerd 

Onze vakmensen die ervaring hebben in houtbouw, werken erg nauwkeurig en gedetailleerd. Wij passen deze manier van werken toe op elk project. Wij willen u verzekeren van het beste eindresultaat. Daarom maken we enkel gebruik van kwalitatieve houtsoorten. Ook al onze andere materialen zijn van goede kwaliteit. Om misverstanden te voorkomen en uw wensen goed in kaart te brengen, maken wij van tevoren een plan van aanpak waarin al uw wensen staan. Zo weten onze vakmannen precies waar ze aan moeten voldoen. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van uw eigen design. 

Vakmanschap

Bij Stijlvol Hout proberen we altijd voorop te lopen van nieuwste trends. Al onze mensen hebben kennis in huis van unieke en stijlvolle ontwerpen. Wij zijn op de hoogte over de kwaliteit van materialen en producten, zodat we weten wat wordt ingezet op uw meubels. U vraagt, wij ontwerpen. Hiermee proberen we altijd een uniek ontwerp neer te zetten waar u niet aan gedacht heeft, maar toch passend en uniek genoeg vindt. Een meubel moet praktisch in gebruik zijn, maar wel met een uitzonderlijke uitstraling voor het oog. Bij Stijlvol Hout passen we deze combinatie dan ook graag toe. Onze vakmannen- en vrouwen adviseren u graag van het beste.

Contact met Stijlvol Hout

Wilt u ook maatwerk voor uw houten meubels voor uw interieur of exterieur? Met oog voor detail en nauwkeurigheid helpen wij u graag! Wij voeren met plezier uw wensen uit en ontwerpen een uniek design. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen met betrekking tot maatwerk van meubels? U kunt contact met ons opnemen via onderstaand formulier zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. 

 

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord