Selecteer een pagina

Maatwerk in hout

Maatwerk en exclusiviteit in hout

Bent u op zoek naar een bedrijf dat op maat gemaakte meubels van hout maakt? Stijlvol hout is dé expert op het gebied van maatwerk in hout. Ons team bestaat uit professionals die al jarenlang ervaring hebben met interieur en ontwerpen. Van kleine tot grote projecten, niks is ons te gek! Wij vinden het belangrijk om exclusieve ontwerpen naar uw wensen te maken. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een houten tafel, een nachtkastje van hout of heeft u een complete inrichting nodig voor uw restaurant? Van meubels tot keukens en badkamers, wij staan klaar voor particulieren en bedrijven. 

Met oog voor detail

Stijlvol Hout maakt enkel gebruik van kwalitatieve goede houtsoorten evenals andere materialen, zoals marmer of glas. Door zo nauwkeurig mogelijk te werken en een goed oog voor detail te hebben, bent u verzekerd van een product dat volledig naar wens is gemaakt. Zo kunt u genieten van een prachtig eindresultaat. Elk project is voor ons uniek en daarom stellen wij een plan van aanpak op voorafgaand aan het project. Hierin worden al uw wensen genoteerd, zodat er geen misvatting kan ontstaan. U bepaalt uw design en eigen interieur! 

Vakwerk en kwaliteit

Onze vakmannen en -vrouwen hebben al jaren kennis in huis van unieke ontwerpen. Wij proberen altijd op de hoogte te blijven van de laatste trends en ons vakwerk uit te breiden. Bovendien werken we alleen met hoogwaardige materialen waardoor u exclusieve en kwalitatieve meubels krijgt. Wij ontwerpen meubels waar u wellicht niet aan denkt, maar toch goed bij u past. Wij streven ernaar om een exclusief design te combineren met een praktisch gebruik. Het kan lastig zijn om een keuze te maken in bepaalde materialen of kleuren. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit maar liefst 1500 kleuren! Bij Stijlvol Hout geven we u graag advies. 

Contact met Stijlvol Hout

Weet u al precies voor welke meubels uw maatwerk in hout in gedachten heeft? Wij helpen u graag bij uw project. Wij passen uw wensen toe en geven ons advies. Uiteindelijk kunt u genieten van uw eigen design en het mooiste eindresultaat. Wilt u meer weten wat Stijlvol Hout voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en laat weten waarmee wij u van dienst kunnen zijn!

 

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord