Selecteer een pagina

Meubel op maat

Maatwerk en exclusiviteit in hout

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt houten meubel? Stijlvol Hout uit Urk is gespecialiseerd in het realiseren van kleine en grote projecten in hout. Als meubelmakers in houtbouw kunt u niet alleen bij ons terecht voor op maat gemaakte meubels, maar maken wij ook keukens, woning- en bedrijfsinrichtingen exclusief naar uw wensen. Of het nu gaat om een nachtkastje dat precies naast uw bed moet passen, een keuken met een landelijk design of de complete inrichting van uw restaurant: bij Stijlvol Hout bent u verzekerd van vakwerk. Wij doen het graag en kwalitatief goed. Zowel particulieren als bedrijven zijn met hun custom made wensen van harte welkom bij ons. 

Met oog voor detail

De roots van Stijlvol Hout liggen in de betimmering van schepen. Dit is uiterst nauwkeurig werk en deze minutieuze manier van produceren passen wij ook toe in het maken van uw meubel op maat, sfeervolle keukens en andere diensten en producten. Omdat elk project uniek is, wordt het vooraf goed doordacht, om het vervolgens aan te laten sluiten op uw wensen. Om u te verzekeren van het beste eindresultaat, maken wij uitsluitend gebruik van kwalitatief goede houtsoorten. Ook de andere materialen waar Stijlvol Hout mee werkt, zoals marmer, graniet glas en roestvrijstaal zijn kwalitatief hoogstaand. Dus wanneer u uw meubel door ons op maat laat maken, krijgt u gegarandeerd een product dat volledig naar uw wens is en waar u jarenlang plezier aan beleeft. 

Vakwerk en kwaliteit

Als meubelmakers hebben wij kennis van een bijzonder en stijlvol ontwerpen en weten wij alles over de kwaliteit van de materialen die we gebruiken. Door te luisteren naar uw wensen komen we met oplossingen die een praktisch gebruik combineren met een uniek ontwerp en een perfecte uitvoering. Dat gaat verder dan een mooie handgreep of een doorvoergat voor de snoeren in uw tv-kast. Ook op het gebied van materiaal geven wij advies waar u wat aan heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit zo’n 1500 kleuren.

Contact met Stijlvol Hout

Exclusief en met oog voor detail en kwaliteit: Stijlvol Hout vervaardigt met liefde voor hout uw unieke op maat gemaakte meubel. Hierbij is u ontzorgen onze absolute drijfveer. Met veel plezier voeren wij uw idee of wens uit van A tot Z. Daarbij nemen wij u al het regelwerk uit handen.

Enthousiast geworden over ons vakmanschap? Neem contact op met Stijlvol Hout door onderstaand formulier in te vullen en laat ons weten wat voor meubel u op maat de vakmannen van Stijlvol Hout voor u mag realiseren!

 

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord