Selecteer een pagina

Meubels laten maken

Maatwerk en exclusiviteit in hout

Wilt u graag uw eigen meubels laten maken, compleet passend bij uw huidige interieur? Wij zijn Stijlvol Hout, specialist in het vervaardigen van kleine en grote projecten in hout. Ons team bestaat uit echte vakmensen in houtbouw. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor onder andere het (op maat) laten maken van meubels, exclusieve keukens en badkamers en andere woning- en bedrijfsinrichtingen. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven. Of u nu een unieke tafel wilt laten maken met marmeren inleg of het interieur van uw restaurant wilt vernieuwen, wij geven u graag advies en maken samen met u uw bijzondere houten woonwensen waar.

Met oog voor detail

Het team van Stijlvol Hout heeft jarenlange ervaring met nauwkeurigheid. Dit komt doordat onze roots liggen in de betimmering van schepen, wat uiterste precisie vereist. Deze manier van werken ziet u ook terug wanneer we aan de slag gaan met uw meubels, interieur en exterieur. Omdat elk project uniek is, maken we voordat we beginnen een uitgebreid plan van aanpak. Hierin verwerken we zorgvuldig uw wensen, zodat u straks een product heeft waar u oprecht van kunt genieten. Daarom zorgen we er ook voor dat we enkel en alleen gebruikmaken van kwalitatief goede houtsoorten en andere materialen als marmer, glas en graniet. Zo bent u altijd verzekerd van het beste eindresultaat. Kortom: kiest u ervoor om uw meubels door Stijvol Hout te laten maken, dan krijgt u gegarandeerd een product dat volledig bij u past en waar u jarenlang plezier aan beleeft.

Vakwerk en kwaliteit

Om u optimaal van advies te kunnen voorzien, hebben we alle kennis in huis van unieke en stijlvolle ontwerpen. Bovendien weten we alles over de kwaliteit van de materialen die we gebruiken. Door goed naar uw wensen te luisteren, proberen we met ontwerpen te komen waar u in eerste instantie niet aan had gedacht, maar die toch goed passen bij wat u voor ogen heeft. Hierbij maken we de combinatie tussen een praktisch gebruik en een unieke look. Dit gaat verder dan een mooie handgreep op uw nachtkastje of een doorvoergat voor uw tv-kabels. We kunnen ons goed voorstellen dat het lastig kan zijn om bepaalde keuzes te maken met zoveel soorten materialen. U kunt bijvoorbeeld al kiezen uit zo’n 1500 kleuren. Om het wat eenvoudiger voor u te maken, helpen we u uiteraard graag met uw keuze. 

Contact met Stijlvol Hout

Wilt u meubels laten maken die echt bij u passen? Bij Stijlvol Hout dit we dit met liefde voor hout en met oog voor detail en kwaliteit. Hierbij is ontgroen onze grootste drijfveer. Daarom voeren wij wensen met plezier van A tot Z uit. Zo wordt al het regelwerk u uit handen genomen en kunt u straks volop genieten van het eindresultaat!

Ook zo enthousiast geworden over ons vakmanschap? Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen en laat ons weten wat de vakmannen van Stijlvol Hout voor u mogen realiseren!

 

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord