Selecteer een pagina

Meubels op maat gemaakt

Maatwerk en exclusiviteit

Uw eigen design terug laten komen in uw eigen thuis? Meubels op maat gemaakt op de manier die u wilt! Stijlvol Hout uit Urk is hiervoor dé specialist. Wij hebben ervaring in het realiseren van kleine en grote projecten wat betreft op maat gemaakte meubels. Onze specialiteit ligt in hout, maar uiteraard hebben we meer dan dat. Naast meubels die op maat gemaakt worden, hebben wij ook exclusieve keukens of badkamers en andere diverse woning- of bedrijfsinrichtingen. Denk bijvoorbeeld aan een marmeren kookeiland of een ingebouwde wasmachinekast. U kunt het bij ons allemaal vinden. Wij zijn u graag van dienst en maken uw wensen graag waar. 

Met oog voor detail

Onze vakkundige meubelmakers hebben al jaren ervaring en zijn zeer deskundig. Bij Stijlvol Hout werken wij gedetailleerd en nauwkeurig. Dit passen wij ook toe op uw op maat gemaakte meubels, waardoor u bent verzekerd van het mooiste eindresultaat. Om ervoor te zorgen dat de meubels zo duurzaam mogelijk zijn, maken wij uitsluitend gebruik van kwalitatief goede houtsoorten. Daarnaast zorgen wij dat al het andere materiaal ook voorzien is van het beste. Denk aan, marmer, glas of graniet. Bovendien willen wij u graag voorzien van de ruime keuze die we hebben. U kan bijvoorbeeld kiezen uit onze kleurenpalet van maar liefst 1500 kleuren. 

Vakwerk

Elk project is uniek en willen wij zo goed mogelijk aanpakken. Hiervoor maken we voorafgaand een gedetailleerd plan van aanpak waarin uw wensen staan. Stijlvol Hout heeft ruime kennis wat betreft stijlvolle ontwerpen of unieke meubels. Door goed te luisteren naar uw wensen en met onze ervaring, ontwerpen we producten die u misschien niet in gedachte had, maar toch precies is hoe u het hebben wilt. Wij streven naar een eenvoudig, maar praktisch en exclusief design. Wij overleggen altijd met de klant als er een moeilijke beslissing gemaakt moet worden. Zo kunt u straks genieten van een product dat bij u past en waar u jarenlang plezier aan heeft. 

Contact met Stijlvol Hout

Stijlvol Hout ontwerpt voor u op maat gemaakte meubels met alleen kwalitatief materiaal, oog voor detail en met passie en liefde. Wij hechten veel waarde aan tevreden en terugkerende klanten. Om ervoor te zorgen dat u straks optimaal kan genieten van het resultaat, nemen we al het regelwerk uit handen. 

Wilt u meer weten over onze diensten voor op maat gemaakte meubels of heeft u andere vragen met betrekking tot ontwerpen of woonwensen? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen en laat weten wat ons team voor u mag realiseren!

 

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord