Selecteer een pagina

Meubels op maat laten maken

Maatwerk en exclusiviteit in hout

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u meubels op maat kan laten maken? Stijlvol Hout uit Urk is specialist in het realiseren van kleine en grote project in hout. Als vakmensen in houtbouw kunt u bij ons onder meer terecht voor het op maat laten maken van meubels, maar ook voor sfeervolle keukens, woning- en bedrijfsinrichtingen exclusief naar uw wensen. Van een unieke tafel met marmeren inleg tot een complete, moderne keuken met kookeiland: Stijlvol Hout geeft u graag advies en maakt uw bijzondere, houten woonwensen waar. 

Met oog voor detail

De meubelmakers van Stijlvol Hout hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van details. Dit komt doordat onze roots liggen bij de betimmering van schepen, wat uiterste nauwkeurigheid vereist. Dit passen wij ook toe in de manier waarop we met uw meubels, interieur en exterieur aan de slag gaan. Elk project is uniek. Daarom maken wij van te voren een gedetailleerde plan van aanpak die aansluit op uw wensen. Wij maken uitsluitend gebruik van kwalitatief goede houtsoorten. Hierdoor bent u altijd verzekerd van het beste eindresultaat. Ook de andere materialen waar Stijlvol Hout mee werkt, zoals marmer, graniet glas en roestvrijstaal zijn kwalitatief hoogstaand. Kiest u ervoor om uw meubels door ons op maat te laten maken, dan krijg u gegarandeerd een product dat volledig naar uw wens is ontworpen en waar u jarenlang plezier aan beleeft. 

Vakwerk en kwaliteit

Onze meubelsmakers hebben kennis van unieke en stijlvolle ontwerpen en weten alles over de kwaliteit van de materialen die ze gebruiken. Door naar uw wensen te luisteren, komen we met oplossingen waar u van te voren niet aan had gedacht. Zo combineren we een praktisch gebruik met een exclusief design. Dat gaat verder dan een mooie handgreep of een doorvoergat voor de snoeren in uw tv-kast. Bovendien geven we u graag advies op het gebied van materialen waar u wat aan heeft. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit maar liefst zo’n 1500 kleuren.

Contact met Stijlvol Hout

Bij Stijlvol Hout kunt u uw meubels op maat laten maken. Dit doen we met liefde voor hout, met oog voor detail en kwaliteit. Ontzorgen is hierbij onze grootste drijfveer. Met veel plezier voeren wij uw wensen van A tot Z uit. Al het regelwerk nemen wij u uit handen, zodat u optimaal kunt genieten van het eindresultaat.

Enthousiast geworden over ons vakmanschap? Neem contact op met Stijlvol Hout door onderstaand formulier in te vullen en laat ons weten wat de vakmannen van Stijlvol Hout voor u mogen realiseren!

 

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord