Selecteer een pagina

Moderne keuken hout

Maatwerk en exclusiviteit in hout

Bent u op zoek naar een bedrijf dat al uw bijzondere woonwensen waar kan maken? Bijvoorbeeld een moderne keuken gemaakt van hout? Bij Stijlvol Hout bent u aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in het uitvoeren van kleine en grote projecten in hout. Onze vakmannen en -vrouwen maken onder meer exclusieve houten keukens, meubels en andere woning- en bedrijfsinrichtingen. Dit ontwerpen we volledig naar uw wens en wordt op maat voor u gemaakt. Een keuken inclusief kookeiland met landelijke uitstraling of de complete vernieuwing van een restaurantinrichting: Stijlvol Hout levert vakwerk, altijd! Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons van harte welkom met hun custom made wensen. Wat voor vraag uw ook heeft, we voorzien u graag van advies en realiseren samen met u uw mooiste houten woonwensen.

Met oog voor detail

Ons team gaat uiterst bedreven te werk. Onze root liggen in de scheepsbouw, waarbij exacte nauwkeurigheid is vereist. Deze minutieuze manier van werken passen wij ook toe in het maken van exclusieve keukens, sfeervolle slaapkamers en unieke houten meubels. Het resultaat is een product wat volledig naar uw wens is gemaakt. Elk project is anders. Daarom maken we van te voren altijd een uitgebreid plan van aanpak waarin uw wensen en ideeën staan. U zult merken dat u op deze manier jarenlang kunt genieten van het eindresultaat. Uiteraard willen we alleen maar vakwerk leveren. Om u te verzekeren van het mooiste eindresultaat, gebruiken we uitsluitend de beste houtsoorten en stellen we hoge eisen aan de kwaliteit van de andere materialen waar we mee werken zoals marmer, glas en graniet. Kortom: kiest u voor een keuken van Stijlvol Hout, dan krijgt u gegarandeerd een product dat compleet past bij uw stijl!

Onze keukens

We zouden u natuurlijk kunnen vertellen wat voor keuken we dan zoal hebben gemaakt, maar het is nog beter om ons vakwerk zelf te bewonderen! Wilt u een oerdegelijke moderne keuken van hout? Wij gaan enthousiast aan het werk met uw bijzondere interieur wensen. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en elk project wordt speciaal voor u ontworpen. Bekijk onze keukens en oordeel zelf!

Vakwerk en kwaliteit

Ons team weet alles over moderne en stijlvolle ontwerpen. Bovendien zijn we goed op de hoogte over de kwaliteit van de materialen die we gebruiken. Zo kunnen we u optimaal van advies voorzien. Elke dag opnieuw willen we de verwachtingen van jou als klant overtreffen. We luisteren dus goed naar wat u voor ogen heeft, om vervolgens met een ontwerp te komen waar u wellicht niet direct aan dacht, maar wat toch goed bij u past. Wij houden hierbij van een combinatie tussen uitstraling en praktisch gebruik. We kunnen ons goed voorstellen dat het lastig kiezen is met zoveel soort materialen. En wat dacht u van maar liefst zo’n 1500 kleuren? Om u zo makkelijk mogelijk te maken, helpen we u uiteraard graag met uw keuze!

Contact met Stijlvol Hout

Wilt u ook een keuken gemaakt door Stijlvol Hout? Met liefde voor het vak en oog voor detail gaan we graag met uw woonwensen aan de slag. Één van onze belangrijkste kenmerken is ontzorgen. Logisch dus dat we met plezier het regelwerk van A tot Z voor u uitvoeren. U hoeft zelf nergens naar om te kijken en kunt u volop genieten van het eindresultaat!

Benieuwd geworden ons vakmanschap? Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen en laat ons weten wat de vakmannen van Stijlvol Hout voor u mogen maken!

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord