Selecteer een pagina

Op maat gemaakte meubels

Maatwerk en exclusiviteit

Heeft u bijzondere wensen of een uniek idee? Stijlvol Hout is dé specialist voor op maat gemaakte meubels. Wij staan in voor kleine en grote projecten. De mogelijkheden zijn eindeloos in onze meubelmakerij. Door de samensmelting van oude en nieuwe technieken zorgen wij voor exclusiviteit en diversiteit van meubels. Naast op maat gemaakte meubels, maken wij ook exclusieve keukens, sfeervolle badkamers en andere verschillende woning- en bedrijfsinrichtingen. Denkt u aan een marmeren tafel, een ingebouwde kast of een overkapping? Geen vraag is te gek voor ons. Wij geven u graag advies en vervullen uw woonwensen.  

 

Breng uw design tot leven

Stijlvol Hout heeft een zeer deskundig team dat al jaren ervaring heeft. Met oog voor detail werken wij uiterst nauwkeurig. Om u te verzekeren van het mooiste eindresultaat werken wij uitsluitend met kwalitatief goede materiaal, zoals hout, marmer, graniet, glas en roestvrijstaal. Elk project is uniek voor ons. Om uw wensen zo goed mogelijk te vervullen, stellen we eerst een plan van aanpak op. U bepaalt uw eigen design en wij verwerken dit in het plan. Zo zorgen we ervoor dat het interieur volledig aansluit aan uw behoeften en wensen. Ons doel is dat u er straks jarenlang plezier van heeft. 

Vakwerk en kwaliteit

Binnen Stijlvol Hout hebben wij ruime kennis van stijlvolle ontwerpen. Wij zijn altijd op de hoogte over de kwaliteit van de materialen die we gebruiken. Als u een wens heeft voor op maat gemaakte meubels, dan kunnen wij een ontwerp vormgeven dat wellicht aansluit bij uw ideeën.  Wij denken graag in vooruitgang en ontwikkeling. Daarbij streven we het ontwerp praktisch, maar exclusief te creëren. Dit zorgt voor gebruiksgemak met een unieke look. Zo geniet u van een prachtig geheel en modern en warm resultaat. Verder geven wij u graag advies over onze materialen en 1500 beschikbare kleuren. 

Contact met Stijlvol Hout

Wilt u op maat gemaakte meubels, uw eigen design creëren met de juiste advies van een vakkundig team? Dan moet u bij Stijlvol Hout zijn. Wij verzorgen graag diverse projecten en willen uw wensen waar maken. Ons doel is dat u geniet van een warm en modern resultaat. Wilt u wat aanvullende informatie? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en laat ons weten waar wij u van dienst kunnen zijn. 

Wilt u wat aanvullende informatie? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en laat ons weten waar wij u van dienst kunnen zijn. 

 

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord