Selecteer een pagina

Sauna hout kopen

Stijlvolle Wellness-oplossingen

Het woord ‘standaard’ gebruiken wij liever niet. Wij hebben een team van experts en op het gebied van houtbouw, tegelwerk, installatietechniek, licht en geluid, creëren wij unieke sauna- en wellness-faciliteiten. Wilt u een sauna van hout kopen? Laat ons helpen om uw ideeën te vertalen in ontwerpen! Wij richten ons voornamelijk op de professionele wellness branche, maar staan ook open voor private wellness. Wij hebben diverse stijlvolle wellness oplossingen. Neem hier een kijkje en laat u zelf verrassen!

Saunabouw

Naast de unieke op maat gemaakte meubelen die Stijlvol Hout maakt, bouwen wij ook massieve sauna’s. Goed geïsoleerde sandwich constructies, thematische sauna’s, grote, kleine, vernieuwende of juist traditionele sauna’s. Wij hebben het allemaal!

Wij kijken uiteraard naar het beschikbare budget en op basis van uw smaak en voorkeur kan er gekozen worden uit een ruim assortiment materiaal en afwerkingsniveau. Kwaliteit staat er hoog bij ons in het vaandel anders beginnen wij er niet aan. Een sauna vraagt meer dan alleen de juiste houtsoort met wat banken. Het ontwerp heeft te maken met convectie- en stralingswarmte die gegarandeerd moet zijn in de sauna. Een uitstekende wand en/pf plafond-isolatie in combinatie met een verwarmingssysteem moet goed afgestemd zijn in de sauna. Ook moet u ervan kunnen genieten en een aangename beleving ontvangen in de sauna. Verder speelt een juiste sfeer- en werkverlichting ook een rol. Tot slot, het minimaliseren en vergemakkelijken van onderhoud op de lange termijn. Kortom, er komt veel bij kijken als je een sauna hout wil kopen.

Vakwerk en kwaliteit

Niet alleen werken wij met kwaliteit en de beste vakmensen, maar zijn wij ook altijd op de hoogte van de nieuwste unieke ontwerpen. Wij hebben professionals die graag hun kennis met u delen en het beste advies kunnen geven. Verder zijn wij goed op de hoogte van de producten die worden gebruikt bij onze hout projecten. Wij ontwerpen een sauna naar uw wensen en leveren maatwerk. Bekijk onze verschillende sauna projecten die wij hebben geleverd, zo kunt u zich laten inspireren.

Contact met Stijlvol Wellness

Wilt u graag een sauna van hout kopen, maar weet u niet waar te beginnen? Wij bouwen met passie een exclusieve sauna voor u. Wij werken met diverse producten en materialen om u het beste eindresultaat te garanderen. Neem contact op via onderstaand formulier en laat weten waarmee wij u van dienst kunnen zijn!

 

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord