Selecteer een pagina

Sauna van hout

Maatwerk en exclusiviteit in hout

Wilt u een plek waar u heerlijk kunt ontspannen? Wat dacht u van een houten sauna! Bij Stijlvol Hout maken we graag voor u een sauna van hout, volledig op maat gemaakt. Wij zijn namelijk dé specialist in kleine en grote in hout. Met gemak maken wij al uw bijzondere woonwensen waar. U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het. Van sauna’s en poolhouses tot exclusieve badkamers en bedrijfsinrichtingen. Dit alles wordt volledig naar uw wens ontworpen. Dus of u nu een houten sauna wilt die precies op een bepaalde plek moet passen of het gehele interieur van uw horecagelegenheid wilt aanpakken: Stijlvol Hout levert vakwerk, altijd. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven. Wat voor vraag u ook voor ons heeft, wij gaan graag met uw houten custom made wensen aan de slag!

Met oog voor detail

Bij Stijlvol Hout hebben we alleen maar échte vakmensen in dienst. Onze roots liggen namelijk in de betimmering van schepen. Precisiewerk is hier zeer belangrijk. Deze manier van werken passen we ook toe bij het maken van sauna’s, meubels en andere woning- en bedrijfsinrichtingen. U krijgt dus niet alleen een product wat geheel naar uw wensen is gemaakt, maar wat ook nog eens perfect bij u past! Elk project is uniek. Om deze reden maken we graag vooraf een plan van aanpak met daarin uw wensen en visie. Uiteraard willen we alleen maar topproducten afleveren. We makend us uitsluitend gebruik van de allerbeste houtsoorten en controleren de kwaliteit van het andere materiaal dat we gebruiken zoals marmer, glas en graniet. Kiest u voor Stijlvol Hout, dan kunt u nog jarenlang genieten van het eindresultaat! 

Onze projecten

Inmiddels bent u vast wel benieuwd geworden naar wat wij dan zoal vervaardigen. We zouden dit allemaal op kunnen sommen, maar ons werk komt beter tot zijn recht als u het zelf kunt bewonderen! Bekijk ons portfolio en oordeel zelf. We zijn niet voor niets de specialist in maatwerk. Neem ook vooral een kijkje op Stijlvol Wellness voor al uw wellness ideeën!

Vakwerk en kwaliteit

Hoe klein of groot uw project ook is, we willen u altijd optimaal kunnen adviseren. Ons team heeft daarom alle kennis in huis over unieke en stijlvolle ontwerpen én is goed op de hoogte van de gebruikte materialen. Ons doel is om steeds weer de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Zo komen we met een ontwerp waar u misschien niet direct aan had gedacht, maar wat toch uitstekend past bij wat u voor ogen heeft. De combinatie tussen een praktisch gebruik en bijzondere uitstraling gaat verder dan enkel een mooie handgreep op een kastje of een doorvoergat voor uw kabels. We denken dan ook altijd met u mee. Het is goed voor te stellen dat de keuze er niet makkelijker op wordt met zoveel materialen en kleuren. Om het u iets eenvoudiger te maken, helpen we u uiteraard graag bij het maken van uw keuze. 

Contact met Stijlvol Hout

Ziet u het al helemaal voor u om na een dag werken te ontspannen in uw eigen sauna van hout? Ons team gaat met liefde voor hout en oog voor detail en kwaliteit aan het werk. Hierbij hechten we veel waarde aan ontzorgen. U kunt het regelwerk dan ook met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Wij voeren alles van A tot Z uit, zodat u zelf nergens naar om hoeft te kijken en optimaal kan genieten van het eindresultaat!

Enthousiast geworden ons vakmanschap? Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen en laat ons weten wat Stijlvol Hout voor u mag betekenen!

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord