Selecteer een pagina

Sauna thuis op maat

Stijlvolle Wellness-oplossingen

Wanneer u graag een sauna thuis op maat wilt dan zit u bij Stijlvol Hout goed! Wij maken diverse sauna’s op maat en zijn specialist in hout. Met een team van experts op het gebied van houtbouw, tegelwerk, licht en geluid, creëren wij unieke sauna- en wellness faciliteiten. Voor zowel bedrijven als particulieren ontwerpen wij sauna’s. Daarnaast, ontwerpen wij ook andere hout projecten, zoals keukens, badkamers, op maat gemaakte meubelen of bedrijfsinrichtingen. Benieuwd wat voor projecten wij zoal hebben gerealiseerd? Bekijk onze stijlvolle wellness oplossingen!

Maatwerk en exclusiviteit

Bij Stijlvol Hout werken onze vakmensen erg nauwkeurig. Onze roots liggen in de betimmering, waardoor wij precisiewerk leveren. Deze manier wordt ook toegepast op het bouwen van de sauna’s en andere projecten. Wij zorgen ervoor dat het product volledig naar wens wordt gemaakt en bij u past! Wij leveren onder andere massieve sauna’s van kelo of vuren, goed geïsoleerde sandwich constructies, thematische sauna’s, kleine sauna’s of grote sauna’s, traditionele of vernieuwende sauna’s.

U kunt kiezen uit een ruim assortiment materiaal. Wij kijken dan naar uw beschikbare budget en uw smaak. Bij een sauna is het meer dan alleen een houtsoort kiezen. Het gaat om de juiste stralingswarmte, een verwarmingssysteem en nog veel meer. Daarnaast speelt de beleving een belangrijke rol, waardoor u heerlijk kan ontspannen.

Unieke ontwerpen

Onze vakmensen hebben de juiste kennis in huis om u te voorzien van het beste advies. Wij zijn altijd op de hoogte van producten en welk materiaal er zoal gebruikt wordt voor onze houten projecten. Elk project is uniek en anders. Stijlvol Hout werkt alleen met kwaliteit, zo kunnen wij u het beste eindresultaat garanderen. Laat u inspireren en bekijk onze sauna projecten.

Contact met Stijlvol Wellness

Wilt u graag een sauna thuis op maat? Stijlvol Hout ontwerpt deze graag voor u! Onze sauna’s zijn geschikt voor zowel de wellness branche als private wellness. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen via onderstaand formulier. Wij zijn u graag van dienst!

 

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord