Selecteer een pagina

Sauna thuis

Stijlvolle Wellness-oplossingen

U wilt graag heerlijk ontspannen, dan is een sauna thuis dé oplossing! Bij Stijlvol Hout bouwen wij diverse sauna’s volledig op maat. Wij zijn de specialist in hout en maken uw woonwensen waar. Naast sauna’s, ontwerpen wij ook exclusieve badkamers, keukens of andere bedrijfsinrichtingen. Met een team van experts op het gebied van houtbouw, tegelwerk, licht en geluid, creëren wij unieke sauna- en wellness faciliteiten. Wij helpen om uw ideeën te vertalen en te ontwerpen! Bekijk onze diverse stijlvolle wellness oplossingen!

Gedetailleerde saunabouw

Onze roots liggen in de betimmering van schepen, waardoor precisiewerk erg belangrijk is. Wij passen deze manier van werken ook toe bij het maken van onze sauna’s. U krijgt een product dat volledig naar uw wensen is gemaakt en perfect bij u past! Wij zijn gespecialiseerd in grote of kleine sauna’s, thematische, traditionele of juist vernieuwende sauna’s.

Wij kijken naar uw beschikbare budget, uw smaak en uw voorkeur. Hierna kan gekozen worden uit een ruim assortiment materiaal. Een sauna is meer dan alleen een houtsoort kiezen en wat banken. Bij een sauna draait het om een goede stralingswarmte, een verwarmingssysteem en wand en/of plafond-isolatie. Wij willen uiteindelijk dat u een aangename beleving ontvangt in de sauna. Hierbij speelt de juiste sfeer- en werkverlichting ook een rol.

Vakwerk en kwaliteit

Als professionals hebben wij alle kennis in huis om u het beste te adviseren. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste unieke ontwerpen en weten welke producten gebruikt worden voor onze houten projecten. Elk project is uniek en krijgt evenveel aandacht om het beste eindresultaat eruit te halen. Wij ontwerpen sauna’s naar uw wensen en leveren maatwerk. Bent u benieuwd wat we zoal hebben geleverd? Bekijk onze sauna projecten.

Contact met Stijlvol Wellness

Als u graag een sauna thuis wilt, dan helpt Stijlvol Wellness u graag om deze te realiseren. Wij bouwen exclusieve sauna’s voor zowel de wellness branche als private wellness. Wij werken met kwaliteit en dat garanderen wij u ook. Wilt u meer informatie en wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

 

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord