Selecteer een pagina

Sauna voor in de tuin

Stijlvolle Wellness-oplossingen

Als u graag een sauna voor in de tuin wilt, dan zit u bij Stijlvol Hout goed! Wij zijn specialist in hout en maken sauna’s op maat. Wij creëren unieke sauna- en wellness faciliteiten met een team van experts. Niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particulieren ontwerpen wij sauna’s. Verder houden wij ons ook bezig met andere hout projecten, zoals badkamers of keukens. Onze vakmensen maken meubels op maat die aansluiten op uw wensen. Bekijk onze sauna’s die wij al ontworpen hebben en bewonder onze stijlvolle wellness oplossingen

Maatwerk en exclusiviteit

Doordat onze roots in de betimmering liggen, leveren onze vakmensen precisiewerk en werken wij erg nauwkeurig. Deze manier van werken wordt toegepast op alle projecten. Een product wordt volledig naar wens gemaakt en wij zorgen ervoor dat dit bij u past. Wij leveren diverse sauna’s, zoals sauna’s van robuust Kelo-hout, goed geïsoleerde sandwich constructies, kleine en grote sauna’s of thematische sauna’s.

Voordat we met bouwen beginnen van een sauna, kijken we eerst naar uw beschikbare budget en smaak. Zo kunnen we een keuze maken uit een assortiment van materiaal. Bij een sauna kies je namelijk niet alleen het houtsoort, maar gaat het om veel meer. De juiste stralingswarmte speelt een rol, een verwarmingssysteem en een wand- of plafondisolatie. Verder is de beleving ook een zaak die niet te missen is. Hierdoor kunt u namelijk heerlijk ontspannen.

Unieke ontwerpen

Wij voorzien u graag van het beste advies. Gelukkig hebben onze vakmensen jarenlange ervaring en weten zij precies wat onze klanten willen. Wij zijn ook altijd op de hoogte van onze producten en het materiaal dat gebruikt wordt. Elk project is voor ons uniek en anders. Stijlvol Hout werkt met kwaliteit, zodat we u het beste eindresultaat kunnen garanderen. Benieuwd welke projecten wij zoal gerealiseerd hebben? Laat u inspireren en bekijk onze meest recente sauna projecten.

Contact met Stijlvol Wellness

Wilt u graag een sauna in de tuin op maat gemaakt, maar weet u niet hoe u dit kan realiseren? Stijlvol Hout helpt graag om dit project aan te pakken! Onze sauna’s zijn voor zowel een private wellness, maar ook voor de wellness branche leveren wij sauna’s. Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

 

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord