Selecteer een pagina

Sauna voor thuis

Maatwerk specialisten in stijlvolle Wellness-oplossingen

Stijlvol Hout heeft naast op maat gemaakte meubels, keukens of bedrijfsinrichtingen ook unieke sauna- en wellness faciliteiten. Door een team van experts op het gebied van houtbouw, tegelwerk, installatietechniek, licht en geluid worden deze unieke faciliteiten gecreëerd. Wij helpen om ideeën te vertalen naar ontwerpen waar uw wensen op aansluiten. Stijlvol Wellness richt zich zowel op bedrijven als particulieren, dus een sauna voor thuis kunnen wij gegarandeerd realiseren! Benieuwd naar ons werk? Bekijk onze stijlvolle wellness oplossingen!

De saunabouw

Stijlvol Hout kan diverse sauna’s voor u realiseren. Denk aan massieve sauna’s van kelo of vuren, thematische sauna’s, grote, kleine, traditionele sauna’s of vernieuwende sauna’s. Wij werken nauwkeurig en maken een product volledig naar uw wensen. Samen met u bespreken we uw budget, uw smaak en welke voorkeur u heeft. U kan dan kiezen uit een ruim assortiment van materiaal.

Niet alleen het houtsoort speelt een rol bij de bouw van een sauna, maar nog veel meer. Het ontwerp moet een goede convectie- en stralingswarmte in de sauna kunnen garanderen. Er moet een uitstekende wand en/of plafond-isolatie zijn in combinatie met een verwarmingssysteem. Er moet een goede luchtverversing zijn en de banken moeten handig in het schoonmaken zijn. Wij denken graag met u mee in deze dingen en adviseren u dan ook op elk punt.

Vakwerk en kwaliteit

Elk houten project is uniek en anders. Om het beste eindresultaat te garanderen, werken wij uitsluitend met kwalitatieve materialen. Wij zijn ook altijd op de hoogte van de nieuwste ontwerpen en weten welke producten voor onze projecten gebruikt worden. Naast dat we sauna’s ontwerpen, leveren we ook maatwerk. Bent u benieuwd wat voor werk we zoal hebben gerealiseerd? Bekijk onze sauna projecten.

Contact met Stijlvol Wellness

Wilt u graag een sauna voor thuis dan helpen wij u graag! Wij ontwerpen en komen met een 3D ontwerp. Zo krijgt u een realistisch beeld hoe het straks eruit gaat zien. Heeft u vragen met betrekking tot een sauna of andere houten projecten? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Wij helpen u graag!

 

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord