Selecteer een pagina

Stijlvol Hout Emmeloord

Maatwerk en exclusiviteit in hout

Stijlvol Hout heeft diverse projecten gerealiseerd in omgeving Emmeloord. Wij bieden maatwerk en exclusiviteit in ons werk. Stijlvol Hout is dé specialist in het ontwerpen van op maat gemaakte meubels voor zowel kleine als grote projecten. Wij kunnen een kast voor u ontwerpen, maar ook complete keukens of badkamers. Ons team is vakkundig en al onze experts hebben hun eigen expertise waarin ze uitblinken. Op deze manier kunnen we u altijd het beste adviseren. Naast dat wij voor particulieren ontwerpen, realiseren wij ook projecten voor bedrijven.

Met oog voor detail

Ons team pakt elk project nauwkeurig aan. Ieder project is uniek en wordt gedetailleerd uitgewerkt. Doordat onze roots in de scheepsbouw ligt, leveren wij precisiewerk. Wij passen deze manier van werken ook toe op uw design. Ook voor andere diensten of producten passen wij dit toe. Wij maken uitsluitend gebruik van kwalitatieve producten, zodat we u het beste eindresultaat kunnen garanderen. Materialen zoals hout, marmer, glas en graniet wordt het meest gebruikt en wij zijn altijd op de hoogte van onze materialen die gebruikt worden. Wij stellen altijd een plan van aanpak op voor een project waarin al uw wensen genoteerd staan.

Vakwerk en kwaliteit

Bij Stijlvol Hout zijn we altijd op de hoogte van nieuwe ontwerpen. Onze vakmensen beschikken over de juiste kennis om u hierin het beste te adviseren. Wij hechten veel waarden aan het nastreven van uw wensen. Daarom proberen wij altijd een ontwerp te maken, die u zal verrassen. U heeft er in eerste instantie niet aan gedacht, maar vindt het wel bij u passen. Wij proberen altijd onze producten te ontwerpen dat ze een combinatie zijn van gebruiksgemak, maar ook uniek. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel materialen en kleuren waar u uit kan kiezen. Wij helpen u hier graag in. Wij hebben bijvoorbeeld maar liefst 1500 kleuren waar u uit kan kiezen! 

Contact met Stijlvol Hout

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Stijlvol Hout realiseert projecten in Emmeloord en omgeving en wij maken met plezier een uniek ontwerp voor u. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via onderstaand formulier. Wij zijn u graag van dienst! 

 

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord