Selecteer een pagina

Stijlvol Hout Flevoland

Maatwerk en exclusiviteit in hout

Stijlvol Hout levert maatwerk en is specialist in het ontwerpen van op maat gemaakte meubels in de provincie Flevoland. Niet alleen realiseren wij kleine projecten, zoals nachtkastjes of tafels, maar ook grote projecten zoals complete keukens of een inloopkast. Ons team bestaat uit experts met iedereen zijn eigen specialisme. Op deze manier zorgen we ervoor dat we u altijd kunnen adviseren op welke manier dan ook. Wij ontwerpen voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Met oog voor detail

Onze roots liggen in de betimmering, waar precisiewerk een belangrijke rol speelt. Deze manier van werken passen wij ook toe op uw design. Elk project is uniek en wordt nauwkeurig afgerond en gedetailleerd uitgewerkt. Wij stellen daarom altijd een plan van aanpak op waarin uw wensen genoteerd staan en wat u kan verwachten. Om u het beste eindresultaat te garanderen, maken wij uitsluitend gebruik van kwalitatieve producten, zoals het hout, de marmer, glas en graniet. 

Vakwerk en kwaliteit

Onze vakmensen blijven altijd op de hoogte van de nieuwste ontwerpen en laatste trends. Zo kunnen we u nog beter helpen en adviseren. Wij hechten waarde aan het nastreven van uw wensen. Dit doen wij door een ontwerp te leveren die u in eerste instantie niet verwacht had, maar u toch zal verrassen. Onze producten zijn een combinatie van gebruiksgemak, maar tegelijkertijd ook uniek.Wij hebben veel keus qua materialen en kleuren waar u uit kan kiezen. Wij helpen u hier graag in! 

Contact met Stijlvol Hout

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Stijlvol Hout heeft vele projecten gerealiseerd in Flevoland en wij helpen u ook graag! Wij maken voor iedereen een uniek ontwerp, zodat het aansluit op uw wensen. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. 

 

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord