Selecteer een pagina

Thuis sauna

Maatwerk specialisten in stijlvolle Wellness-oplossingen

Wilt u graag een thuis sauna? Stijlvol Hout levert maatwerk en is specialist in stijlvolle wellness oplossingen. Met een team experts op het gebied van houtbouw, tegelwerk, installatietechniek, licht en geluid, creëren wij unieke sauna- en wellness-faciliteiten. Wij vertalen uw ideeën naar ontwerpen met nieuwe elementen en verrassingstechnieken. Stijlvol Wellness richt zich voornamelijk op de professionele wellnessbranche, maar ook zeker op de private wellness.

Saunabouw

Wij realiseren diverse sauna’s, zoals grote en kleine, maar ook thematische sauna’s of traditionele. Het is maar net wat u wilt. Wij werken nauwkeurig, zodat we een product volledig naar uw wensen kunnen bouwen. Zo bespreken we onder andere uw budget, uw smaak en welk voorkeur u heeft qua materialen of houtsoort. Bij de sauna speelt naast een goede houtsoort ook andere elementen mee. Het ontwerp moet een goede convectie- en stralingswarmte in de sauna kunnen garanderen. Ook moet er een goede wand en/of plafond-isolatie aanwezig zijn. Zo komen er nog een aantal dingen bij kijken die wij stap voor stap met u door zullen nemen. Wij denken daarom graag met u mee en geven u het beste advies!

Vakwerk en kwaliteit

Om u het beste eindresultaat te garanderen, werken wij uitsluitend met kwalitatieve producten en materialen. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwerpen. Elk houten project is anders waar vakwerk aan te pas komt. Onze vakmensen komen vanuit de betimmering en leveren dus precisiewerk. Voor onze sauna’s werken wij ook op deze manier. Benieuwd naar onze meest recente sauna projecten? Bekijk ze hier.

Contact met Stijlvol Wellness

Een thuis sauna dat kan Stijlvol Wellness voor u realiseren! Wij zorgen ervoor dat u een 3D ontwerp krijgt, zodat u een realistisch beeld te zien krijgt van hoe uw sauna eruit kan komen te zien. Wilt u graag meer informatie over onze sauna’s of onze andere houten projecten? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij staan u graag te woord!

 

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord