Selecteer een pagina

Unieke meubels

Maatwerk en exclusiviteit in hout

U bent op zoek naar unieke meubels om uw interieur mee te verrijken. Laat Stijlvol Hout nu precies degene zijn die u zoekt! Wij zijn namelijk dé specialist in hout en maken zonder probleem al uw bijzondere woonwensen waar. Voor ons maakt het nu uit hoe klein of groot uw project is, ons team van meubelmakers staat voor u klaar. We maken niet alleen (op maat gemaakte) meubelstukken, maar vervaardigen ook andere woning- en bedrijfsinrichtingen. Dit alles wordt volledig naar uw wens ontworpen. Of u nu op zoek bent naar een nachtkastje dat precies naar uw bed moet passen of het gehele interieur van uw horecagelegenheid wilt aanpakken: Stijlvol Hout levert vakwerk, altijd. We nemen projecten aan van zowel particulieren als bedrijven. Dus welke vraag u ook voor ons heeft, wij voorzien u graag van advies en gaan met uw houten custom made wensen aan de slag!

Met oog voor detail

De roots van Stijlvol Hout liggen in de betimmering van schepen. In deze branche is nauwkeurig zeer belangrijk. Met onze jarenlange ervaring zijn we zeer bedreven in wat we doen en deze precisie passen we toe bij het maken van uw unieke meubels. U krijgt op deze manier niet alleen een product wat volledig naar uw wensen is gemaakt, maar wat ook nog eens perfect bij u past! Elk project is anders. Daarom maken we altijd van te voren een plan van aanpak met daarin uw wensen en visie. We willen u graag verzekeren van het mooiste eindresultaat. Daarom maken we enkel en alleen gebruik van de beste houtsoorten en stellen we ook hoge eisen aan het andere materiaal dat we gebruiken zoals marmer, glas en graniet. U kunt dus nog jarenlang plezier beleven aan uw meubels!

Onze projecten

We kunnen ons goed voorstellen dat u benieuwd bent geworden naar wat wij dan zoal maken. We zouden u dit allemaal kunnen gaan vertellen, maar het is nog beter als u het zelf allemaal kunt bekijken! Want welke vraag u ook heeft, denk aan meubels met een landelijke look, speciale badkamermeubels of wasmachinekasten, wij kunnen het allemaal voor u doen. We zijn niet voor niet gespecialiseerd in maatwerk. Bewonder ons portfolio en oordel zelf! 

Vakwerk en kwaliteit

We voorzien u graag goed van advies. Daarom weten we alles over bijzondere en stijlvolle ontwerpen en zijn we goed op de hoogte over de materialen waar we mee werken. Dag in dag uit willen we de verwachtingen van u als klant overtreffen. We luisteren dan ook extra goed naar uw woonwensen en vertalen dit vervolgens naar een ontwerp waar u misschien in eerste instantie niet aan had gedacht, maar wat toch past bij wat u voor ogen heeft. Hierbij maken we graag de combinatie tussen een praktisch gebruik én een unieke uitstraling. Dit gaat verder dan alleen een mooie handgreep of een doorvoergat voor uw kabels. U kunt bij ons uit ontzettend veel onderdelen kiezen. Zo hebben we bijvoorbeeld maar liefst zo’n 1500 kleuren. Uiteraard adviseren we u graag bij het maken van uw keuze. 

Contact met Stijlvol Hout

Zijn unieke meubels dé manier om uw interieur nét dat beetje extra te geven. Onze meubelmakers gaan met liefde voor hout en oog voor detail en kwaliteit aan de slag met uw houten woonwensen. Één van onze belangrijkste speerpunten is ontzorgen. We vinden het dan ook belangrijk dat u het regelwerk met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Wij voeren alles van A tot Z uit, zodat u zelf nergens naar om hoeft te kijken en optimaal kan genieten van het eindresultaat!

Wilt u ook kennismaken met ons vakmanschap? Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen en laat ons weten wat Stijlvol Hout voor u mag betekenen!

Industrieweg 41 | 8304 AC Emmeloord